Η Σελίνα Γκόμεζ από νεαρή ηλικία έγινε γνωστή μέσα από την παιδική σειρά Barney & Friends και συμμετείχε στο «Wizards of Waverly Place» στο κανάλι της Disney. Έχει κατά καιρούς μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει, με αποτέλεσμα να επιθυμεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που «παλεύουν» με παρόμοια θέματα.

Η διάσημη σταρ σε συνεργασία με τη μητέρα και την καλύτερή της φίλη αποφάσισε να ιδρύσει μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στα θέματα ψυχικής υγείας. Η εταιρεία «WonderMind» θα λειτουργεί ως πλατφόρμα μέσων, που θα περιλαμβάνει δίκτυο podcast για την αντιμετώπιση θεμάτων ψυχικής υγείας.

Η ίδια, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στη δημιουργία της εταιρείας ανέφερε: «Κάτι που πάντα προσπαθούσα να κάνω στην καριέρα μου είναι να βεβαιωθώ ότι δίνω τη φωνή μου εκεί όπου έχει σημασία». «Και πρέπει να δώσω τα εύσημα στη μητέρα μου γιατί με δίδαξε τα πάντα» υπογράμμισε.

Τα προβλήματα και η τοξικότητα των social media

Σημειώνεται ότι η Γκόμεζ στην προσπάθειά της να ανακτήσει την ψυχική της υγείας, επέλεξε πριν καιρό να αφήσει πίσω τα social media. Είχε δηλώσει μάλιστα:

«Όταν ήμουν μικρότερη, πούλησα την ζωή μου στην Ντίσνεϊ. Έκανα το ένα λάθος μετά το άλλο και όλοι με περίμεναν στην γωνία. Η ζωή μου είχε βγει στην δημοσιότητα ήδη από πολύ νωρίς και η ψυχική μου υγεία κρεμόταν από μία πολύ λεπτή κλωστή. Ένιωθα σαν αντικείμενο, με αηδίαζα», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Πρόβα νυφικού για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς