Εσύ που είσαι κορίτσι των parties και της μόδας, πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις, τι έγινε πριν λίγες ημέρες στο hub του brand AOS, που βρίσκεται στη δημιουργική καρδιά της Αθήνας, το Παγκράτι!

Πραγματοποιήθηκε λοιπόν, το launch event της AOS, μιας ολοκληρωμένης σειράς από ποιοτικά, διαχρονικά basics σε ουδέτερα χρώματα για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την τέλεια αρμονία ανάμεσα στην αισθητική της κομψότητας και την υπεροχή της ποιότητας.

Μιλάμε για την απόλυτη επιτυχία και φυσικά, ο ενθουσιασμός στα ύψη!

Οι καλεσμένοι φίλοι του brand είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πεμπτουσία του quiet living που αποτελεί τον πυρήνα της AOS, γνωρίζοντας από κοντά τα συγκλονιστικά κομμάτια της πρώτης συλλογής prêt-à-porter που συστήνει μία διαφορετική προσέγγιση στα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα παπούτσια και τις τσάντες. Μιλάμε για ένα απίθανο event και… η αλήθεια είναι πως ζηλεύουμε λιγάκι, όσους παρευρέθηκαν εκεί!

Και για εσένα που αγαπάς πολύ το καλοκαίρι, ανάμεσά στα κομμάτια που βρέθηκαν για το λανσάρισμα της ολοκληρωμένης σειράς, υπήρχαν και κομμάτια από τη σειρά Summer Flash, όπου κυριαρχεί το έντονο χρώμα, επιβάλλοντας την αίσθηση ενός ατέλειωτου καλοκαιριού.

Η ambient μουσική κάλυπτε ηχητικά τον λιτό και φωτεινό χώρο, συμπληρώνοντας ιδανικά το σύμπαν της συλλογής, και δίνοντας τον πρώτο ρόλο στα μεγάλα πανιά που δημιούργησαν το ιδανικό σκηνικό! Μαγικό! Και φυσικά, η φωτογραφική προσέγγιση του Πάνου Δάβιου και η καλλιτεχνική επιμέλεια του Νικόλα Γεωργίου, συνέθεσαν μία σαφή και ουσιαστική ωδή στην ήρεμη δύναμη της απλότητας.

Η ιδιαίτερα ζεστή βραδιά έγινε γρήγορα ευχάριστη με τα gin tonic σε cans που κερνούσε η Bombay Sapphire. Δένοντας άψογα με τη φιλοσοφία της AOS, η Bombay Sapphire Gin έδωσε ένα ιδιαίτερα δημιουργικό παρόν, ξεκλειδώνοντας τη φαντασία των καλεσμένων. Μια υπέροχη ατμόσφαιρα και μια ιδιαίτερη διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα!

Η AOS είναι ένα brand που σκοπό έχει να λειτουργήσει ως αέναο στιλιστικό παζλ που επιτρέπει ατέλειωτους συνδυασμούς, προτείνοντας πολλαπλές αναγνώσεις των πιο επιθυμητών κλασικών κομματιών της γκαρνταρόμπας μας. AOS σημαίνει Absence Of Sonance (απουσία ήχου). Κόντρα στην έντονη ζωή της πόλης, το launch event του brand έγινε η πρόσκληση σε έναν νέο τρόπο συνάντησης, όπου η ουσία υπερέχει και η αυθεντικότητα επιβάλλεται.

Επίσης, το νερό ΙΟΛΗ έδωσε επίσης το παρόν στην εκδήλωση, με τον πιο δροσερό τρόπο.