Μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, η Συννεφούπολη φιλοξενείται στο RIVER WEST και προσφέρει ατελείωτες στιγμές μάθησης και παιχνιδιού, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα διαδραστικών εργαστηρίων και χιουμοριστικών δρωμένων που θα συνεπάρουν μικρούς και μεγάλους.

Το ταξίδι πάνω από τα σύννεφα ξεκινά στο 1ο επίπεδο του RIVER WEST με τη Συννεφούλα και τον Σταγονούλη να ξεναγούν τα παιδιά στα μαγευτικά εργαστήρια της Συννεφούπολης, αφού πρώτα μεταμορφωθούν σε σύννεφα και ουράνια τόξα με θεαματικό face painting. Με τη βοήθεια ειδικών παιδαγωγών, οι μικροί επισκέπτες του Εμπορικού διασκεδάζουν δημιουργώντας ευφάνταστες κατασκευές, όπως συννεφάκια mobile, πολύχρωμες ομπρελίτσες και βροχερό 3D κολάζ, με τη χρήση πολύ απλών υλικών.

Από τη Συννεφούπολη δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι «Συννεφοδρομίες» και άλλα διαδραστικά παιχνίδια κίνησης, σχεδιασμένα να προσφέρουν μοναδικές στιγμές γέλιου και χορού. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με ένα πρωτοποριακό θεατρικό παιχνίδι που στόχο έχει να ενημερώσει τα παιδιά για τον κύκλο του νερού, και ένα μοναδικό χιουμοριστικό δρώμενο που θα κάνει ακόμη και τους «μεγάλους» φίλους του Εμπορικού να εύχονταν να ήταν ξανά παιδιά!

Ταξιδέψτε στη Συννεφούπολη του  RIVER WEST:

– Κάθε Σάββατο(11/10, 18/10, 25/10),12:00 – 14:00 και 17:00 – 19:00

– και τις καθημερινές, από Δευτέρα έως Παρασκευή (13-24/10),18:00-20:00