Ρετρό διάθεση στη μόδα, δεν σημαίνει μόνο επιστροφή στα 40s-50s-60s. Αγαπημένοι ήρωες και φιγούρες των παιδικών μας χρόνων απεικονίζονται σε ρούχα και αξεσουάρ και προσθέτουν παιχνιδιάρικη διάθεση στο στυλ μας.

Είτε πρόκειται για κλασσικούς ήρωες κινουμένων σχεδίων όπως ο Μίκι και η Μίνι Μάους, Ο Σνούπι, η Μαφάλντα και ο Γουίνι, είτε για τη Ντόροθι από το Μάγο του Οζ, οι φιγούρες που μας συντρόφευαν στα παιδικά μας χρόνια μας γεμίζουν γλυκές αναμνήσεις ενώ παράλληλα μας βοηθούν να παίξουμε με το στυλ μας.

Χρόνια πριν η Κάρι Μπράντσο είχε συνδυάσει κίτρινο μπλουζάκι με απλίκα τον Μίκι και κρεμ σακάκι και το παράδειγμα της ακολούθησε η Ριάνα όταν συνδύασε παρόμοιο μπλουζάκι με μαύρο σακάκι, τζιν σορτσάκι και δερμάτινα μποτάκια. Βέβαια, η ίδια φαίνεται να έχει αδυναμία στον Μίκι γι’αυτό κι εμφανίστηκε ξανά με μπλουζάκι που είχε στάμπα τον ήρωα του Ντίσνεϋ συνδυασμένο με ριγέ γιλέκο, στενό τζιν και μαύρες γόβες. Η  Μάιλι Σάιρους πρωτοτύπησε φορώντας κοντό μπλουζάκι με στάμπα τον Μίκι με ριγέ μίντι φούστα σε γραμμή Α, σε κόκκινη αρμονία, φανερώνοντας για ακόμα μία φορά τους κοιλιακούς και τέλος το Αμερικάνικο Elle φιλοξένησε στο εξώφυλλο του την ραπ τραγουδίστρια, Ρίτα Όρα απεικονίζοντας την ως Μίνι Μάους.

Αναζητήστε στην αγορά ρούχα με στάμπες από αγαπημένους σας παιδικούς ήρωες ή χειροποίητα κοσμήματα που θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στο στυλ σας και θα σας ταξιδέψουν στο χρόνο! Ιδού οι προτάσεις μας:

Αφήστε τη φαντασία που είχατε στα παιδικά σας χρόνια να υπαγορεύσει στυλ σας!