“Ένα όνειρο είναι μια ευχή που κάνει η καρδιά σου”. 

Τα μεσάνυχτα που ξημέρωσαν την 5η Νοεμβρίου, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, καθώς η The Walt Disney Studios κυκλοφόρησε το πιο μαγευτικό παραμύθι όλων των εποχών, την ταινία που μεγάλωσε γενιές παιδιών, «Σταχτοπούτα» σε μια πολυαναμενόμενη Διαμαντένια Έκδοση Blu-ray™.

Με αφορμή τον εορτασμό της Διαμαντένιας Έκδοσης της “Σταχτοπούτας” ο απόλυτος σχεδιαστής γυναικείων υποδημάτων, Christian Louboutin, δημιούργησε 20 ζευγάρια που αναπαριστούν το περίφημα γοβάκια που φοράει η Σταχτοπούτα στον χορό. Τα 20 ζευγάρια θα δοθούν σε 20 τυχερές γυναίκες σε όλο τον κόσμο που βέβαια καμία δεν θα διακινδυνεύσει να χάσει στον χορό!

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο σχεδιαστής Ο χαρακτήρας και η ιστορία της Σταχτοπούτας υπέδειξαν το σχέδιο σε ‘μένα, η έμπνευση βρισκόταν στις σελίδες και τα λόγια αυτού του παραμυθιού. Η Σταχτοπούτα δεν αποτελεί μόνο το πρότυπο της κομψότητας και της παραμυθένιας αγάπης αλλά και των υποδημάτων. Το “όνειρο” ασκεί τεράστια επιρροή στην γλώσσα των σχεδίων μου. Δεν υπάρχουν όρια στον κόσμο της φαντασίας και πάντοτε θα υπάρχει «το έζησαν κι αυτοί καλά»…”

Η κλασική ιστορία της Σταχτοπούτας ξαναζωντανεύει σε υψηλή ανάλυση Bluray με ειδική επεξεργασία σε εικόνα και ήχο, διαθέσιμη, όσο κρατήσουν τα μάγια.

Η ειδική αυτή έκδοση, με την μαγευτική της ιστορία, την αξέχαστη μουσική, τους χαρακτήρες που έχουν μείνει στην μνήμη μας και τον αξεπέραστο σχεδιασμό της, λάμπει όσο ποτέ, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία σε επιπρόσθετες παροχές, με αποκλειστικό υλικό που κανείς δεν έχει ξαναδεί.

Η “Σταχτοπούτα” αποτελεί μια λαμπερή προσθήκη στη γνωστή και πολυαγαπημένη σειρά από Διαμαντένιες Εκδόσεις, που αποτελείται από τους τίτλους:  “Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι”, “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”, “Μπάμπι”, “Η Λαίδη και ο Αλήτης” και  “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών”

Λίγα λόγια για την ταινία

Η Σταχτοπούτα πιστεύει βαθιά μέσα της πως θα βγουν αληθινά τα όνειρά της για μια καλύτερη ζωή, μακριά από την κακιά μητριά και τις δύστροπες αδερφές της. Έχοντας στο πλευρό της δύο πιστά ποντικάκια και με το άγγιγμα της Νεράιδας Νονάς με το μαγικό ραβδάκι, τα κουρέλια της Σταχτοπούτας θα μεταμορφωθούν σε μια υπέροχη βραδινή τουαλέτα. Ευτυχισμένη και πανέμορφη, η Σταχτοπούτα είναι έτοιμη για τον Βασιλικό Χορό, όπου θα συναντήσει τον Πρίγκιπά της. Όταν όμως το ρολόι του παλατιού σημάνει μεσάνυχτα, τα μάγια θα λυθούν και το μόνο που θα μείνει πίσω είναι ένα γυάλινο γοβάκι.

Η ιστορία της Σταχτοπούτας συνεχίζεται με τη συλλογή δυο ταινιών “Σταχτοπούτα ΙΙ: Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα” και “Σταχτοπούτα ΙΙΙ: Στροφή στον χρόνο για πρώτη φορά σε Blu-ray!”.