Κάθεσαι μπροστά στον καθρέφτη και προσπαθείς να τιθασεύσεις το μαλλί σου που μοιάζει με την χαίτη του Lion King ή εύχεσαι να είχες για κολλητό σου έναν πλαστικό χειρούργο μήπως και σου έκανε δώρο γενεθλίων τα χείλη της Angelina Jolie; Μην απελπίζεσαι! Ευτυχώς υπάρχουν κάποια μυστικά ομορφιάς που σε γλυτώνουν χρόνο και κάνουν καλό στην τσέπη σου. Ποιος είπε πως μόνο το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι;

Το πρόσωπο σου θα φανεί πιο αδύνατο στη στιγμή αν περάσεις ένα ελαφρύ καφέ ρουζ κάτω από τα ζυγωματικά σου, στους κροτάφους και κατά μήκος του σαγονιού. Προτίμησε ματ υφή γιατί τα μπρονζέ ξεχωρίζουν πολύ.

Θα αποκτήσεις σαρκώδη χείλη αν περάσεις ένα ελαφρύ, λαμπερό gloss στο κέντρο των χειλιών. Με αυτόν τον τρόπο τα χείλη σου αποκτούν διάσταση 3D.

Θα αποφύγεις το φριζάρισμα αν ψεκάσεις με λακ μια οδοντόβουρτσα και χτενίσεις με αυτήν  τις ατίθασες τρίχες της κόμμωσής σου

Αν βγάζεις μόνη τα φρύδια σου μπορείς να παγώσεις το τσιμπιδάκι μερικά λεπτά πριν την χρήση καθώς όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα θα προκαλέσει ένα ελαφρύ μούδιασμα που θα περιορίσει τον πόνο και τον ερεθισμό. Επίσης, η ιδανικότερη στιγμή για να βγάλεις τα φρύδια σου είναι μόλις βγεις απ’το ντους καθώς το δέρμα είναι μαλακό και οι τρίχες τραβιούνται πιο εύκολα.