Σύμφωνα με τον ορισμό στην Ιαπωνία η γκέισα είναι η μορφωμένη γυναίκα, η οποία έχει παρακολουθήσει ειδικές σπουδές, φοράει κιμονό με εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια και χτενίζεται με το χαρακτηριστικό χτένισμα, γνωρίζει καλά την πατροπαράδοτη «τελετουργία του τσαγιού» και χορεύει τους παραδοσιακούς χορούς της Ιαπωνίας.

Μια τέτοια γυναίκα θα πρέπει να είναι πάντα κομψή και περιποιημένη. Για να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί κάποια μυστικά τα οποία αποκαλύπτονται παρακάτω. Η αλήθεια είναι ότι δοκιμάσαμε και εμείς και πραγματικά μείναμε έκπληκτες με το αποτέλεσμα. Ζηλεύεις λοιπόν την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της και θέλεις και εσύ να μάθεις τα μυστικά;

Σύμφωνα λοιπόν με την “τελετουργία του τσαγιού” το πράσινο τσάι είναι must για μια γκέισα. Όχι όμως, το κλασσικό πράσινο τσάι αλλά εκείνο όπου θα βρεις στα βιολογικά προϊόντα και θα σε βοηθήσει να αποτοξινώσεις πλήρως τον οργανισμό σου από τις τοξίνες. Φυσικά και κάνει πάρα πολύ καλό την υγεία αλλά και στο δέρμα.

Γνωρίζεις τι είναι το ρυζόνερο; Φυσικά, και είναι το νερό στο οποίο προηγουμένως έχεις βράσει ρύζι. Το ρυζόνερο είναι εκπληκτικό για τον καθαρισμό προσώπου σύμφωνα με τους Ιάπωνες και έχει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Θέλεις να κάνεις βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπο σου; Τότε θα πρέπει να επιλέξεις φασόλια Adzuki με τα οποία αφού τα λιώσετε στη συνέχεια θα κάνετε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα σας.