Σήμερα 14/12 είναι ο ημιτελικός του GNTM 3 και αύριο μεγάλος τελικός, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Star. Μία ανάσα πριν τον ημιτελικό, ο οποίος έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί, μαθαίνουμε την διαδικασία του και τις ιδιαίτερες συνθήκες του. Υπενθυμίζουμε ότι 5 παίκτες βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην τελική ευθεία και 4 από αυτούς θα περάσουν στον μεγάλο τελικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Η Φωλιά των Κούκου“, οι 4 κριτές καθώς και ο Coach των μοντέλων, βρίσκονται στο στούντιο και ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον αυριανό τελικό.

Μία διαφοροποίηση του φετινού τελικού είναι ότι ο κάθε φιναλίστ, θα μπορεί να επιλέξει 2 παλιούς παίκτες για να του συμπαρασταθούν στην τελική δοκιμασία.

Επίσης, 15 παλιοί παίκτες φαίνεται ότι θα επιστρέψουν για τον τελικό, όχι όμως εκείνοι που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του GNTM, αλλά από τους παίκτες που έφτασαν μέχρι το στάδιο του bootcamp.

GNTM 3 ημιτελικός

Ωστόσο, σύμφωνα με τα Spoiler που κυκλοφορούν, θα είναι 3 οι φιναλίστ του τελικού και όχι 4. Θα έχουμε μεγάλη ανατροπή; Θα υπάρξει διπλή αποχώρηση; Ή θα υπάρξει αποχώρηση της τελευταίας στιγμής, μία ανάσα πριν τον τελικό, στο αυριανό επεισόδιο; Στο αμερικάνικο φορμάτ του Next Top Model, έχουμε δει να αποχωρούν οι φιναλίστ λίγο πριν τον τελικό. Βέβαια, εκεί διαγωνίζονται συνήθως 2 παίκτες για τον τίτλο.

Η ψηφοφορία του κοινού αυτή τη φορά θα γίνει τηλεφωνικά και όχι διαδικτυακά, ώστε να αποφευχθεί το περσινό και προπέρσινο φιάσκο, που υπολειτουργούσε ή δεν λειτουργούσε καθόλου το σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Αυτή τη χρονιά θέλουμε 1 νικητή/τρια!

Για τον ημιτελικό, τα μοντέλα θα κληθούν να φωτογραφηθούν στο concept καταδίωξης, σε στυλ James Bond.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου: