Η Άνοιξη είναι η περίοδος των περισσότερων αλλαγών. Όλοι έχουμε τη διάθεση να ανανεώσουμε όχι μόνο την εμφάνισή μας αλλά και το σπίτι μας. Το ζητούμενο αυτή την εποχή είναι να πραγματοποιήσουμε προσθήκες στο χώρο που να μας γεμίζουν αισιοδοξία. Έντονα χρώματα, οργανικά υφάσματα, παιχνιδιάρικα μοτίβα και ιδιαίτερα διακοσμητικά μπορούν να μεταμορφώσουν το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο ή την κουζίνα σε μια όαση άνεσης, χαράς και ευεξίας.

Η NEF-NEF Homeware και αυτή την Άνοιξη παρουσίασε ενδιαφέρουσες προτάσεις μέσα από τη νέα της συλλογή. Φέτος η ανανέωση είναι ολιστική. Η εταιρεία μεταφέρει την ευεργετική δύναμη της φύσης μέσα από φυσικά υλικά και χρώματα της γης. Εμπνέει για τη δημιουργία comfort zones με πολλά μαξιλάρια και μαλακά ριχτάρια στο καθιστικό. Αγκαλιάζει τις αισθήσεις με υφάσματα από οργανικό βαμβάκι, φίνο βαμβακερό σατέν και μαλακό βαμβακοσατέν 300 κλωστών στην κρεβατοκάμαρα συμβάλλοντας σε έναν καλό ύπνο. Προσφέρει χαρά γεμίζοντας χρώμα την κουζίνα και στολίζοντας το τραπέζι. Ανανεώνει συνολικά το περιβάλλον του σπιτιού, που παίζει τόσο σημαντικό ρόλο σήμερα στο πώς αισθανόμαστε!

Στο www.nef-nef.gr μπορείς να ανανεώσεις πλήρως το σπίτι σου επιλέγοντας προϊόντα από τη σειρά που σου ταιριάζει. Αυτή την Άνοιξη οι τάσεις απαιτούν να προτιμήσουμε:

-Οργανικά υφάσματα

Η NEF-NEF Homeware διαθέτει μια σειρά φτιαγμένη από οργανικό βαμβάκι που μας φέρνει πιο κοντά στη φύση αλλά και συμβάλλει, με την sustainable φιλοσοφία της, σε ένα καλύτερο αύριο για τον πλανήτη και την κοινωνία.

-Μπλε αποχρώσεις

Αυτή την περίοδο φέρνουμε στο χώρο μας την αύρα της Μεσογείου και του ελληνικού καλοκαιριού. Με τη γλυκιά ηρεμία που αναδύει το μπλε σε όλες τις αποχρώσεις του, συνδυασμένο με λευκό, στολίζει με ανάλαφρες θερινές νότες κάθε χώρο του σπιτιού.

-Japandi

Εδώ συνδέεται το Japanese και το σκανδιναβικό στυλ. Καθαρές, μίνιμαλ γραμμές δένουν με φωτεινές αλλά και ταυτόχρονα ζεστές αποχρώσεις, αναδεικνύοντας τη δύναμη των φυσικών υλικών. Διακοσμητικά αντικείμενα – δίσκοι, πουφ, καλάθια και χαλιά συνδυάζουν στυλ με πρακτικότητα και δημιουργούν μικρές οάσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.