“Το βράδυ της 14ης Ιουνίου 2015 ορδές αφηνιασμένων τηλεθεατών ξεχύθηκαν στους δρόμους, σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, μετά το τέλος της προβολής του τελευταίου επεισοδίου του 5ου κύκλου της σειράς Game of Thrones αφότου παρακολούθησαν το θάνατο του αγαπημένου τους ήρωα John Snow”. 

Μπορεί οι τηλεθεατές να μην ξεχύθηκαν στους δρόμους των πόλεων αλλά το παραπάνω κείμενο μπορεί να περιγράψει με αρκετό ρεαλισμό τι ένιωθαν οι φαν της σειράς Game of Thrones όταν ανακάλυψαν πως οι David Benioff και D.B. Weiss, σεναριογράφοι του σήριαλ, σκότωσαν τηλεοπτικά τον Jon Snow.

Jon Snow

O θάνατος του Jon Snow

Ως γυναίκα τηλεθεατής της σειράς, που έχει σηκωθεί να φτιάξει ένα σαντουϊτσάκι στο τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου με την ατέλειωτη μάχη στο Castle Black, ομολογώ πως με το ζόρι άντεξα την απώλεια του Khal Drogo, από τον πρώτο κιόλας κύκλο. Στη συνέχεια αποφάσισα να καταπιώ την απώλεια του Robert Stark στο αλησμόνητο επεισόδιο του Red Wedding, αλλά ο θάνατος του αγαπημένου παιδιού του GOT, Jon Snow, ήταν too much!

Game of Thrones

Khal Drogo

Game of Thrones

Rob Stark

Από τότε διάφορες θεωρίες τηλεοπτικής συνωμοσίας έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι που ο Kit Harrington που ενσαρκώνει τον Jon Snow αποφάσισε να δώσει μία αχτίδα ελπίδας στους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς. Στο πλαίσιο συνέντευξης του στο βελγικό περιοδικό Humo, ο ηθοποιός πως βρίσκεται ακόμα υπό συμβόλαιο για το Game of Thrones. Φυσικά, ο δημοσιογράφος προσπαθεί να μάθει για πόσο καιρό βρίσκεται σε ισχύ το συμβόλαιο για να λάβει την απάντηση πως ”το Game of Thrones θα είναι κομμάτι της ζωής μου για αρκετό καιρό ακόμα, υποθέτω πως θα είμαι περίπου 30 όταν τελειώσει”.

Και για να μην ψάχνετε αλλού ο Kit Harington κλείνει τα 29 του έτη στο τέλος του 2015.

Βέβαια, η δήλωση του δεν δίνει σαφή απάντηση στο αν θα εμφανιστεί ζωντανός και μάχιμος για το Παιχνίδι του Στέμματος ή αν θα εμφανίζεται σε flashbacks, σε οράματα ή σαν κάτι άλλο στο τρελό σύμπαν του Westeros, πάντως δύσκολα θα έμενε σε ισχύ το συμβόλαιο του δίχως λόγο.

Ό,τι κι αν επιφυλάσσει το μέλλον στον Jon Snow, όλα δείχνουν πως το όνομα του Kit Harrington θα το ακούμε συχνά…

Jon Snow

O Kit Harrington πρωταγωνιστεί σε καμπάνια του Jimmy Choo