Το tablet αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για πολλούς κι έτσι έχει βρει μια μόνιμη θέση μέσα στη τσάντα μας. Μια θήκη είναι απαραίτητη για την προστασία της συσκευής. Όπως η θήκη του smartphone μετατράπηκε σε αξεσουάρ έτσι και η θήκη του tablet πέρα από χρηστική μπορεί να είναι μέρος του στυλ μας.

Το That’s Life χαρίζει σε 5 τυχερούς επισκέπτες του site από μία μοντέρνα και στιλάτη θήκη για tablet προσφορά του Lycshop.gr

Το www.lycshop.gr είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της LYCSAC, της εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εισαγωγής σχολικών τσαντών, σακιδίων, ειδών ταξιδίου και ρούχων ενώ είναι και ο επίσημος και μοναδικός διανομέας για Ελλάδα και Κύπρο για τα προϊόντα της Eastpak (τσάντες, είδη ταξιδίου και ρούχα).

Ιδού μερικά από τα σχέδια της συλλογής:

Πως μπορείτε να λάβετε μέρος; Κάνοντας Like στο post που θα βρεις στη σελίδα μας στο Facebook.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα προκύψουν από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013 στα γραφεία του thatslife.gr και τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα σε ξεχωριστό post.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ