Οι σκανταλιάρηδες φίλοι του Gru επέστρεψαν στην ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος 3» και τρύπωσαν στα αγαπημένα μας παιδικά δημητριακά NESQUIK®!

Τα αγαπημένα μας δημητριακά κυκλοφορούν σε νέα προωθητική συσκευασία, με δώρο clips για φωτογραφίες με τα κίτρινα πλασματάκια Minions, τον Gru και τις αξιαγάπητες αδερφούλες Margo, Agnes και Edith, προκειμένου να συνοδεύουν τις πιο διασκεδαστικές οικογενειακές σας στιγμές! Σε κάθε προωθητική συσκευασία θα βρείτε από ένα clip φωτογραφίας, ενώ θα μπορείτε να κόψετε μαζί με το παιδάκι σας το ειδικά σχεδιασμένο πεδίο, στο οποίο βάζοντας τη φωτογραφία του, θα διασκεδάσει με την οικογένεια του Gru!

Τώρα, κάθε μπολ των πεντανόστιμων δημητριακών NESQUIKâ της Nestlé, δεν χαρίζει μόνο απόλαυση, σίδηρο και βιταμίνες, αλλά φέρνει όλη την οικογένεια πιο κοντά, προσφέροντας στιγμές γέλιου και παιχνιδιού, που θα μείνουν αποτυπωμένες στα clips, εμπνευσμένα από τους ήρωες της ταινίας «Εγώ, ο Απαισιότατος 3»!

Super διαγωνισμός, εδώ στο That’s Life!

Πέντε (5) τυχεροί θα κερδίσουν τρία (3) πακέτα δημητριακών NESQUIKâ!

Nesquik x Despicable Me_Promo Pack

Πώς θα λάβεις μέρος;

Θα πρέπει (1) να αφήσεις το σχόλιό σας κάτω από αυτό το άρθρο και (2) να κάνεις public share στο Facebook το ποστ του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 13:00 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου!

Καλή επιτυχία από τα Minions Και την παρέα τους!