Χμμμ… Τελικά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω. Ήπια πολύ χθες και βλέπω αστεράκια ή έχουν μπει όλοι σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και όντως υπάρχουν αστεράκια παντού;

Οι περισσότεροι κεντρικοί δρόμοι είναι στολισμένοι με φωτεινά αστέρια!

Οι κοπέλες ακολουθούν τη νέα χριστουγεννιάτικη διάθεση ακόμα και στα νύχια!

Αστέρια έχουν εισβάλει ακόμα και στα ζαχαροπλαστεία… λες και δεν είναι αρκετά ελκυστικά τα χριστουγεννιάτικα γλυκά!!! Μου φάνηκε όμως μια πολύ εύκολη ιδέα για να προσφέρουμε στους φίλους μας τα σπιτικά μας κουραμπιεδάκια με στυλ!

Τα μπισκότα, εκτός από δωράκια, μπορούν να γίνουν και γιρλάντες που μετά μπορούν να συνοδεύσουν το ζεστό καφέ μας.

Φτάνει όμως με τα φαγώσιμα! Ώρα να δούμε λίγο και τί μπορούμε να φτιάξουμε για να στολίσουμε το σπίτι. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Δεν υπάρχει χώρος για χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι; Ένα αστέρι με φωτάκια και κεράκια δίνει στο χώρο γιορτινή και ρομαντική ατμόσφαιρα!

Χαρτόνι, κόλλα και σπάγκος. Τόσο απλά υλικά, τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!!!

Ακόμα και απλά ξυλάκια που βρίσκουμε εύκολα στην παραλία, στο δάσος ή ακόμα και στον κήπο μας, μπορούν να μεταμορφώσουν ευχάριστα μια γωνιά του σπιτιού μας.

Η κυριακάτικη εφημερίδα με απλό σύρμα μετατρέπεται σε ένα χαριτωμένο στεφάνι με αστεράκια – προσέξτε όμως να διαλέξετε τα ευχάριστα άρθρα!!!

Tip: Αν θέλεις πιο glamorous αποτέλεσμα, κόψε γυαλιστερές σελίδες περιοδικού και φρόντισε το σύρμα να είναι χάλκινο!

Αν είσαι fan του κεντήματος τότε δεν δικαιολογείσαι να μην κάνεις προσπάθεια για πιο ιδιαίτερες δημιουργίες, με εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και μυρωδιά, αν τα γεμίσεις με αρωματικά βότανα!

Αν σου αρέσουν τα αστέρια και θέλεις να τα βλέπεις στο χώρο σου συνέχεια, μπορείς να επιλέξεις και μια πιο μόνιμη λύση, ή τουλάχιστον όχι τόσο παροδική όπως οι υπόλοιπες κατασκευές, μια ταπετσαρία!

Μιας και μιλάμε για μονιμότητα, να και μια ιδέα για τις πιο τολμηρές star lovers

Απόψε λέω να φορέσω κι εγώ αστέρια! Μόνο ο Christian  Louboutin έχει trademark σόλα;

Δείτε περισσότερες ιδέες στη σελίδα της εταιρείας Interior Design στο Facebook!