Μπορεί τα plus size μοντέλα να μην έχουν φτάσει στο σημείο να κλείνουν τα συμβόλαια της Cara Delevingne και της Kendal Jenner αλλά σίγουρα το 2014 ήταν μια χρονιά που έφερε περισσότερες ζουμερές γυναίκες στο προσκήνιο.

Η Pirelli φιλοξένησε για πρώτη φορά το plus size μοντέλο, Candice Huffine, στο ιστορικό ημερολόγιο του, το πασίγνωστο brand και e-shop Asos, διοργάνωσε διαγωνισμό μέσω Instagram προκειμένου να βρεθεί η μούσα της συλλογής Curve η οποία θα υπέγραφε και συμφωνία με το πασίγνωστο πρακτορείο “Models 1”.

“Make me a curve model” by Asos

Η σκληρή βιομηχανία της μόδας φαίνεται να κάνει χώρο για τα κορίτσια με τις πολύ πλούσιες καμπύλες και μεγάλες εταιρείες ρούχων διαθέτουν πλέον σειρά ρούχων για πιο μεγάλα μεγέθη με νεανικά σχέδια.

Όσον αφορά τα εξώφυλλα και τις διαφημιστικές καμπάνιες, αυτά είναι τα plus size μοντέλα και fashion bloggers που αλλάζουν το σκηνικό της μόδας:

Candice Huffine

Πριν “φέρει την άνοιξη” ποζάροντας για το μήνα Απρίλιο στο ημερολόγιο της Pirelli, το μοντέλο που φορά νούμερο 16 είχε βρεθεί στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue και το μέλλον της στο χώρο της μόδας, μάλλον προμηνύεται λαμπρό!

Από τη φωτογράφιση της Huffine για το ημερολόγιο 2015 της Pirelli

Από τη φωτογράφιση της Huffine για το ημερολόγιο 2015 της Pirelli

Nicolette Mason

H Nicolette Mason είναι fashion blogger και πλέον συντάκτρια με δική της στήλη στο αμερικανικό Marie Claire.

Nicolette Mason

Nicolette Mason

Ashley Graham

Άλλο ένα διάσημο plus size μοντέλο και σχεδιάστρια εσωρούχων.

Ashley Graham

Ashley Graham

Gabifresh

Fashion blogger που συνεργάζεται με το αμερικάνικο Glamour Magazine και σχεδιάζει συλλογή μαγιό για γυναίκες που φορούν μεγάλα μεγέθη.

Gabifresh

Gabifresh

Girl with Curves

H Tanesha Awasthi είναι μια fashion blogger με μοναδική αίσθηση του στυλ. Η ίδια επιδιώκει να δίνει έμπνευση στις γυναίκες με πλούσιες καμπύλες σε όλο τον κόσμο.

Tanesha Awasthi

Tanesha Awasthi

Marquita Pring

Ένα από τα πιο γνωστά plus size μοντέλα. Είχε ποζάρει μαζί με την Candice Huffine στο περίφημο curve issue της ιταλικής Vogue. Μπορεί η σιλουέτα της να είναι κανονική προς χυμώδης, αλλά η Pring έχει βγάλει πολλά χρήματα στα 10+ χρόνια της καριέρας της οπότε δεν την ενδιαφέρει να αλλάξει κατηγορία.

Marquita Pring

Marquita Pring

Fluvia Lacerda

Σε περίπτωση που νομίζατε πως η Βραζιλία βγάζει μοντέλα μόνο με τις διαστάσεις των Gisele Bundchen και της Adriana Lima, τότε θα πρέπει να αναθεωρήσετε, απλώς κοιτάζοντας το plus size μοντέλο, Fluvia Lacerda.

Fluvia Lacerda

Fluvia Lacerda

Kaela Humphries

Είναι η κούκλα αδερφή του πρώην άντρα της Kim Kardashian και παίκτη του NBA, Kris Humphries. Μπορεί να μην ελπίζει να ποζάρει για κάποια συλλογή ρούχων των αδερφών Kardashian στο μέλλον, αλλά μάλλον δεν θα τη νοιάζει και πολύ, αφού έχει κλείσει συμβόλαιο με το πασίγνωστο πρακτορείο Ford Models.kaela-humphries-plus-size