Οι άντρες δεν είναι καλοί στο να εκφράζουν τα συναισθήματα τους. Δεν είναι πως δεν μπορούν, απλά δεν αισθάνονται άνετα. Δείχνουν, όμως με συγκεκριμένες κινήσεις τι αισθάνονται.

-Στέλνει διαρκώς ανόητα μηνύματα

Όσο πιο συνηθισμένα μηνύματα στέλνει, τόσο πιο ερωτευμένος είναι. Για παράδειγμα, αν σου στείλει πως είναι για ποτό και είδε κάποιο αστείο γεγονός και στο επικοινωνήσει, τότε είναι σαν να σου δείχνει πως θέλει να βρίσκεται σε επαφή μαζί σου ακόμη και για το απλό.

-Σηκώνει πάντα το τηλέφωνο

Υπάρχουν τρεις λόγοι που ένας άντρας σηκώνει το τηλέφωνο: Για δουλειά, για κάποια ανάγκη και για να ακούσει  τη φωνή κάποιου. Οπότε, όταν βλέπει πως τον καλείς εσύ προφανώς και θέλει να σε ακούσει. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι πως σε θέλει στη ζωή του.

-Δεν λαμβάνει πλέον αρκετά μηνύματα

Οι γυναίκες στέλνουν σε έναν άντρα όταν τους αρέσει και απαντούν όταν τους στείλει. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες. Όταν βλέπεις πως στέλνει σε σένα μόνο, ενώ όταν είστε μαζί το κινητό του δεν χτυπάει τότε αυτό σημαίνει πως έχει αποκοπεί από όλους και έχει εσένα σε προτεραιότητα.

-Ζητάει τις στυλιστικές συμβουλές σου

Όταν ένας άντρας ζητάει από μια γυναίκα βοήθεια και συμβουλές για το τι να φορέσει σημαίνει πως η γνώμη της μετράει και συχνά εννοεί πως μετράει μόνο η δική της. Είναι ένα πολύ σημαντικό σημάδι πως έχει ενδιαφέρον για σένα και σε ερωτεύεται…

-Ακούς τους φίλους του να τον πειράζουν

Κανείς δεν ξέρει έναν άντρα καλύτερα από τους φίλους του. Αν ακούσεις τους κολλητούς του να τον πειράζουν και τον… τσιγκλάνε, δεν το κάνουν επειδή δεν τον αγαπούν. Το κάνουν επειδή ξέρουν πως ο φίλος τους είναι ερωτευμένος και πιθανότατα με εσένα, για αυτό κιόλας τον πειράζουν όταν είσαι εκεί…