Εδώ και κάποιες ώρες η διαφήμιση των Jumbo είναι πρώτο θέμα συζήτησης στα social media και πραγματικά δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική η κατάσταση. Γι’αυτά ζούμε τελικά. Το νέο πρόσωπο είναι η Άντζελα Δημητρίου ή κατά το κοινό «Lady» για το όποιο φρόντισε και η ίδια να μας το τονίσει αρκετά. Δεν πιστεύω να σου πέρασε απαρατήρητο το δαχτυλίδι;

Σήμερα καθώς έπινα τον πρωινό μου καφέ, είχα μπει σε ένα δίλημμα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Στανίση ή Δημητρίου; Δημητρίου ή Στανίση; Σκληρή αναμέτρηση. Δυσκολεύομαι να αποφασίσω, καθώς μιλάμε για δύο υπερπαραγωγές. Μην βήχεις, σε ακούω.

Ας θυμηθούμε μαζί την διαφήμιση της Στανίση, λοιπόν. Το Κατερινιώ που λέτε, εμφανίζεται ιδρωμένο – στάζει ο ιδρώτας- , δεμένο και ταλαιπωρημένο περιμένοντας το αμόρε να την σώσει. Στην περίπτωση αυτή, το concept είναι κλεμμένο από την ταινία Django -κλαίει όλο το cast-, ενώ η μεγάλη επιτυχία που μας έχει σηκώσει σε τραπέζια και τραπέζια «Αναστατώνομαι» είναι το τραγούδι που διασκευάστηκε για τις ανάγκες της διαφήμισης. Η ίδια αναστατώθηκε (!) από την σωτηρία του καλού της, με τον οποίο βλέπουμε να φεύγουν και μαζί για άλλη Γη και άλλα μέρη. Εντάξει, αν εξαιρέσεις την εμφάνιση της Στανίση (σε pale black απόχρωση), παλεύεται η κατάσταση.

Και έρχεται η Άντζελα, το κορίτσι του χωριού που από πίσω της ακολουθεί ολόκληρη συνοδεία λες και η Lady είναι ο Επιτάφιος. Το άσμα «Ποια θυσία» που μας θυμίζει στιγμές σε μπαράκια της Αθήνας να δίνουμε πόνο με τις φίλες μας, γίνεται πασχαλιάτικη έκδοση και ένα κρίμα όσο το ακούς το λες. H Lady φόρεσε ένα απλό φόρεμα -τυφλωθήκαμε με τα τόσα στρασάκια- και κρατώντας το κεράκι τραγουδάει για τον τύπο που τόλμησε να εμφανιστεί με άλλη στο χωριό. Ε, ΟΧΙ! Στο τέλος τον βλέπει μπροστά της και προφανώς σαν κόσμιοι άνθρωποι που είναι, τσουγκρίζουν τα κόκκινα αυγά. Και τότε έρχεται η επική ατάκα, «Χτύπα σαν άντρας», του λέει. Έλα, δείξε τι αξίζεις τελοσπάντων.  Συγκίνηση στο πανελλήνιο.

Μετά από ώριμη σκέψη με τον εαυτό μου (και ώρες περισυλλογής), πιστεύω ότι το Κατερινιώ κερδίζει με διαφορά την Lady, γιατί όσο να πεις το κιτς δεν ήταν τόσο έντονο όσο το μαύρισμα της Στανίση στην διαφήμιση. Ας το παραδεχτούμε. Άντζελα συγγνώμη, ε!