Μια χαρμόσυνη είδηση κάνει το γύρω του διαδικτύου και των social media τις τελευταίες ώρες, καθώς έγινε γνωστό ότι η γνωστή τραγουδίστρια Rihanna και ο ράπερ A $ AP Rocky περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Rihanna μάλιστα αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στη Νέα Υόρκη αυτό το Σαββατοκύριακο και φωτογραφήθηκε κρατώντας το χέρι του A $ AP Rocky. Φορούσε ένα μακρύ ροζ μπουφάν που δεν ήταν κουμπωμένο χαμηλά, με αποτέλεσμα να διακρίνεται η στρογγυλή κοιλίτσα της.

Δείτε στη συνέχεια τις πρώτες εικόνες:

Τις φωτογραφίες ανέβασε στο Instagram ο φωτογράφος Μάιλς Ντιγκς, που ειδικεύεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα διασήμων. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του τον περασμένο χρόνο, έπειτα από φήμες ετών.

Η Rihanna είναι «η αγάπη της ζωής μου» είχε εκμυστηρευτεί ο A $ AP Rocky στο περιοδικό GQ τον Μάιο του 2021. Όταν ρωτήθηκε, κατά τη διάρκεια εκείνης της συνέντευξης, εάν ένιωθε έτοιμος να γίνει πατέρας, ο ράπερ είχε απαντήσει πως πιστεύει ότι θα ήταν «ένας απίστευτος, απίθανος πατέρας».

«Θα είχα ένα σούπερ cool παιδί».

Διαβάστε επίσης: Adele: Ερωτικό…καβγαδάκι και όχι Covid-19 πίσω από την ακύρωση των εμφανίσεων της | Thats Life. Life as it is!