Με τα νέα δεδομένα που αντιμετωπίζουμε το “Μένουμε Σπίτι” έχει η καθημερινότητα μας. Και επειδή το μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε περιποιημένες απλά βρίσκουμε τρόπους να κάνουμε πράγματα που τα αφήναμε στους ειδικούς. Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, ήρθε η ώρα να κάνεις beaute ξεκινώντας από το τέλειο μανικιούρ.

1. Καθάρισμα

Φρόντισε με μια παλιά οδοντόβουρτσα και λίγο σαπούνι να καθαρίσεις τα νύχια σου στις γωνίες αλλά και στο κενό κάτω από τα νύχια. Έτσι τίποτα δεν θα εμποδίσει το καινούριο βερνίκι να απλωθεί ομοιόμορφα στα νύχια σου

2. Ασετόν

Ενώ τα νύχια είναι καθαρά πέρασε τα με ασετόν για να φύγουν τελείως τα υπολείμματα αλλά να μην προσκολληθεί και το καινούριο χρώμα στο νύχι.

3. Η βάση

Έχεις παρατηρήσει πως το σκουρόχρωμο βερνίκι χρωματίζει τα νύχια σου; Αυτό συμβαίνει γιατί δεν χρησιμοποιείς base coat! Δοκίμασε να απλώσεις την βάση σου πριν έτσι ώστε να αποφύγεις τέτοια περιστατικά στο μέλλον.

4. Το χρώμα

Πιθανότατα δεν απλώνεις σωστά το χρώμα. Πρέπει να γίνει με ομοιόμορφες κινήσεις σε 3 λωρίδες ξεκινώντας από τη μέση του νυχιού και στη συνέχεια δεξιά και αριστερά. Περίμενε λίγο και στη συνέχεια πέρασε και δεύτερη στρώση. Πρόσεχε όμως! Άπλωσε μικρή ποσότητα στο πινέλο γιατί όσο πιο παχιά είναι υπάρχει κίνδυνος να μη στεγνώσει, να κάνει φουσκάλες και το αποτέλεσμα να είναι αντιαισθητικό.

5. Top coat

Μόλις το μανικιούρ στεγνώσει σταθεροποίησε το με ένα top coat. Είμαι σίγουρη πως αν ψάξεις μπορείς να βρεις ένα και στο σπίτι σου ξεχασμένο.