Τεράστιος καβγάς μεταξύ Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια, που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια 

Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ξεπερνούν κάθε όριο. Μετά τις ανακοινώσεις των υποψηφίων προς αποχώρηση, άρχισε η ένταση μεταξύ του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και του Άρη Σοϊλέδη και της Ναυσικάς Παναγιωτοπούλου και της Τζο Μαριδάκη, η οποία απευθυνόμενη στην Ναυσικά της είπε «ντροπή σου» όταν την υπέδειξε υποψήφια.

Όμως αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στον τσακωμό μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και του Τάκη Καραγκούνια, αφού κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια και αναγκάστηκε να τους χωρίσει η παραγωγή.

Τι προκάλεσε όμως αυτόν τον τόσο μεγάλο πρωτοφανή τσακωμό;
Ο Τάκης έκανε το σχόλιο οτι πρέπει να ψηφιστεί ο Άρης για υποψήφιος αποχώρησης διότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός απο το κοινό. Η ένταση συνεχίστηκε και ο Άρης κάποια στιγμή ξέσπασε, σηκώθηκε και ούρλιαζε λέγοντας χαρακτηρίστηκα «θέλω να φύγω τώρα δεν θα με ξεφτιλίζει εμένα αυτό το σκουπίδι».

Ο Τάκης συνέχισε λέγοντας, «Υποτιμά τον ανδρισμό μου κι όλα αυτά. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους Μου έχει φερθεί άσχημα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο»

Ο χαμός συνεχίστηκε και με τον Άρη να φωνάζει «Θέλω να φύγω τώρα. Έχω 30 χρόνια καριέρα και θα με ξεφτιλίσει αυτός; Το σκουπίδι;». «Νούμερο, βρίζεις όλον τον κόσμο. Κι αν παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη;» του απάντησε ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τόσο μεγάλη ένταση στο reality επιβίωσης και αναγκάζει την παραγωγή να μπει μέσα στο πλατό για να χωρίσει δυο παίκτες. Τις προηγούμενες μέρες στο πάρτι της ένωσης ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με την σχέση του Άρη με την Σοφιάνα, υποστηρίζοντας οτι υπάρχει κάτι μεταξύ τους.

Η Μαρία Αντωνά, η σύντροφος του Άρη δήλωσε μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», λέγοντας «Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις. Ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Αυτό και ειλικρινά εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα».