Με δύο νέες γαστρονομικές προτάσεις ξεκινάει ο Οκτώβριος στο Delta Restaurant δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου και της ομάδας του. O executive chef, εμπνεόμενος από τα υλικά που καλλιεργούνται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, δημιουργεί δύο νέα πιάτα με βάση την ελιά και τη λεμονιά, δυο από τα δέντρα που βρίσκονται εκεί.

Ψητές γαρίδες με κους κους και μαρμελάδα ελιάς & rib-eye ψημένο σε φύλλα λεμονιάς με σάλτσα από ασύρτικο και ξύσμα λεμονιού, συνοδεύεται από πουρέ πατάτας και γλασαρισμένα καρότα.

Δύο μοναδικά πιάτα που διαμορφώνουν το νέο ειδικό μενού, το οποίο μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του Delta Restaurant τις Κυριακές του Οκτωβρίου.

Το pop-up εστιατόριο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Ιούνιο και έκτοτε λειτουργεί κάθε Κυριακή στο επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι Κυριακές στο Delta ξεκινούν με ένα πλούσιο σε επιλογές brunch, το οποίο συνδυάζει κλασικές συνταγές με γνήσια, ποιοτικά ελληνικά υλικά, ενώ συνεχίζουν με το à la carte μενού με πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα και τα υλικά της.

Οι γαστρονομικές Κυριακές στο εστιατόριο Delta/δ θα συνεχίσουν μέχρι και τα Χριστούγεννα, με ειδικό μενού κάθε μήνα αφιερωμένο και εμπνευσμένο από αγαπημένα υλικά που υπάρχουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

BRUNCH: κάθε Κυριακή 11.00-16.00

À LA CARTE:  κάθε Κυριακή 16.00-24.00