Σε μια καθημερινότητα με έντονους ρυθμούς, αυτό που επιζητάμε εμείς οι γυναίκες, είναι να είμαστε άνετες με τα outfits μας και κυρίως με τα εσώρουχα μας.

Ειδικά με τα σουτιέν μας, η αλήθεια είναι, πως κάποιες φορές τα βρίσκουμε σκούρα, γιατί είτε δεν μας εφαρμόζουν σωστά, είτε μας πιέζουν, είτε δεν μας καλύπτουν απόλυτα.

Γι’ αυτό η αναζήτηση του σωστού σουτιέν είναι συνήθως δύσκολη. Ειδικά το καλοκαίρι, χρειαζόμαστε περισσότερο τα στράπλες σουτιέν, καθώς τα μπλουζάκια μας ή τα φορέματα μας έχουν πιο ανοιχτό ντεκολτέ είναι στράπλες ή τιραντάκια, οπότε δεν μας αρέσει να φαίνονται και οι τιράντες από το σουτιέν.

Έτσι η Intimissimi, βρέθηκε ένα βήμα μπροστά από την σκέψη και την επιθυμία μας και κυκλοφόρησε το πιο top σουτιέν. Στράπλες λοιπόν, με τέλεια εφαρμογή. Και το καλύτερο; Μας δίνει την απόλυτη στήριξη που χρειαζόμασταν. Μάλιστα φέτος, διευρύνει τα στράπλες στυλ της με μέχρι 95Β, προσφέροντας ποικιλία σουτιέν που ταιριάζει σε όλους τους τύπους του μαστού.

Η νέα Giada είναι εδώ για να σου προσφέρει το καλοκαιρινό στυλ που ξεχωρίζει. Μιλάμε για ένα inclusive στράπλες σουτιέν που:

1. Ανορθώνει το στήθος
2. Φτάνει έως και 95Β
3. Εξασφαλίζει μέγιστη και αόρατη στήριξη
4. Απόλυτη εφαρμογή

Ωστόσο, θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι τα στράπλες σουτιέν Dalia, Monica και Gioia, για να πετυχαίνουν τη βέλτιστη ένταση, παρέχουν διαφορετικούς τύπους ντεκολτέ, ενώ τα ελαφρώς ενισχυμένα σουτιέν Laura και Anna προσφέρουν άνετη στήριξη.

Σκοπός της Intimissimi, είναι να δημιουργεί, με βάση τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε γυναίκας για κάθε σωματότυπο και τόνο δέρματος.

underwearΤώρα πια θα νιώθεις απόλυτη ασφάλεια και άνεση, σε κάθε σου κίνηση! Υποδέξου τον «αόρατο» σύμμαχο σου!