Το serum αποτελεί ένα θαυματουργό προϊόν. Πολλές είναι οι γυναίκες που δε θα το άλλαζαν με τίποτα. Όπως όμως με όλα τα προϊόντα, έτσι και με τον ορό, αν δε χρησιμοποιηθεί σωστά, η αποτελεσματικότητά του μειώνεται. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο όλες να γνωρίζουμε πως να εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα μας έναν ορό, ώστε και τα χρήματα που δίνουμε να πιάνουν τόπο και να δούμε τα αποτελέσματα που μας αξίζουν!

-Η προετοιμασία της επιδερμίδας

Πριν εφαρμόσεις τον ορό της επιλογής σου, φρόντισε να έχεις καθαρίσει σχολαστικά την επιδερμίδα σου. Μερικές φορές την εβδομάδα να προχωράς και στην απαραίτητη απολέπιση.

-Άπλωσε μια σταγόνα στο κάθε μάγουλο αν χρησιμοποιείς λεπτόρευστο serum

Η ποσότητα που χρησιμοποιούμε κάθε φορά εξαρτάται από τα συστατικά που περιέχει κάθε ορός. Στα λεπτόρευστα προϊόντα μια πολύ μικρή ποσότητα αρκεί.

-Ζέστανε το προϊόν πριν τη χρήση

Για καλύτερα αποτελέσματα, τοποθέτησε στην παλάμη σου μερικές σταγόνες. Τρίψε τα χέρια σου, προκειμένου να ζεσταθεί το προϊόν. Στη συνέχεια άπλωσέ το με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο.

 

-Φρόντισε να απορροφηθεί σωστά

Για να απορροφηθεί σωστά ένας ορός, χρειάζονται 30-60 δευτερόλεπτα. Αφού τοποθετήσεις το προϊόν, άρχισε μαλακά να κάνεις κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλά σου μέχρι να εισχωρήσει στο δέρμα.

-Μην απλώνεις κατευθείαν την ενυδατική

Καλό είναι να περιμένεις ένα λεπτό πριν προχωρήσεις στην εφαρμογή της ενυδατικής.

-Χρησιμοποίησε έναν υψηλής ποιότητας ορό

Το νέο ULTIMUNE, το αντιγηραντικό serum  της Shiseido, έρχεται με ανανεωμένη σύνθεση και πρωτοποριακή τεχνολογία. Η μακροχρόνια δέσμευση της Shiseido στην κορυφαία επιστημονική έρευνα φέρνει την επανάσταση στον εμβληματικό ορό ομορφιάς.

Bασισμένη σε περισσότερα από 25 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας, η τεχνολογία ImuGenerationRED που ενσωματώνει την μελέτη LifeBlood σηματοδοτεί μια σημαντική καινοτομία που συνδέει την εσωτερική αμυντική δύναμη του δέρματος με τον σφυγμό της ζωτικής ροής, για να φέρει την επιδερμίδα στην ιδανική της κατάσταση. Η πανίσχυρη σύνθεσή του υπόσχεται διπλή αντιγηραντική δράση για πιο υγιή, πιο δυνατή επιδερμίδα.

Διαβάστε επίσης:

3 “θαυματουργά” προϊόντα για το πρόσωπο από φυσικά συστατικά