Επιτέλους καλοκαιράκι και εσύ πρέπει να αναπροσαρμόσεις την ρουτίνα ομορφιάς σου…

Εμείς έχουμε για σένα 5 tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι λαμπερή και το καλοκαίρι. Ποια είναι αυτά;

-Μάζεψε… ύπνο!

Όσο δύσκολο και αν είναι, πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις περισσότερο χρόνο ύπνου στη ζωή σου. Το λιγότερο είναι 7 ώρες, ωστόσο και 6 αν τα καταφέρεις δεν θα είναι καθόλου άσχημα. Προτίμησε λοιπόν μια παραπάνω ώρα ύπνου από το να βγεις να πιεις δυο ποτά!

-Πιες νερό

Το Α και το Ω στην καλοκαιρινή ομορφιά είναι η ενυδάτωση. Το νερό άλλωστε είναι το 70% του σώματός μας. Το νερό θα σε κρατήσει λαμπερή και γεμάτη ενέργεια. Στα συν πως το νερό αδυνατίζει!

-Φτιάξε ξανά το νεσεσέρ σου

Σίγουρα θα έχεις καλλυντικά που χρησιμοποιούσες τον χειμώνα. Άδειασε το νεσεσέρ σου και βάλε τα προϊόντα που θα χρησιμοποιείς πλέον καθημερινά ώστε αφενός να μην τα ψάχνεις την τελευταία στιγμή και αφετέρου να μην ξεχνάς να τα χρησιμοποιήσεις.

-Πάρε βιταμίνες

Η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας. Πρέπει το σώμα σου να είναι πλήρες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, τα οποία είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού σου. Συμβουλεύσου τον γιατρό σου για το τι σκεύασμα θα σε βοηθήσει.

-Βάλε… χαρά!

Τίποτα δεν θα σε βοηθήσει περισσότερο από το χαμόγελο. Όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν πως το χαμόγελο είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να παραμείνεις όμορφη και λαμπερή, οπότε… μην το λυπάσαι!