Το That’s Life βρέθηκε στο ιατρείο της γνωστής δερματολόγου στον Πειραιά, η οποία μας εξήγησε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το PLEXR.

Τι είναι το Plexr ή αλλιώς η βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι

Η βλεφαροπλαστική PLEXR είναι πρωτοποριακή μέθοδος του καθηγητή ιατρικής G. Fippi στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης, που χρησιμοποιεί την τέταρτη μορφή της ύλης , το plasma.Το plasma έρχεται σε επαφή με την περίσσεια του δέρματος και προκαλεί εξάχνωση των επιφανειακών ιστών, έχοντας αποτέλεσμα “LIFTING” στην περιοχή του δέρματος, όπου εφαρμόζεται, καθώς οι ελαστικές ίνες μικραίνουν και αυξάνουν το πάχος του δερματικού ιστού. Η μαγεία, αν μπορώ να το πω, του Plexr είναι πως δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δεν αλλάζει την έκφρασή μας και το βλέμμα μας παραμένει ίδιο, παρά την εξωτερική επέμβαση», μας είπε αρχικά η δερματολόγος  Αγλαΐα Βράνου για τη μέθοδο της ανώδυνης βλεφαροπλαστικής PLEXR.

Πως λειτουργεί όμως;

Ουσιαστικά το Plexr είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, η οποία κάνει χρήση του Plasma, της 4ης κατάστασης της ύλης. Μια μικρή συσκευή, που κάνει χρήση ανώδυνου ηλεκτρικού φορτίου σε μικρά Spots, χωρίς να τραυματίζει τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Ουσιαστικά «καίει» την εξωτερική στιβάδα, αποκαλύπτοντας τη νέα από μέσα», ενώ ταυτόχρονα την νεαροποιεί.

Όσο για το αποτέλεσμα; Η κυρία Βράνου μας άφησε… άναυδους!

Με το Plexr η διαφορά είναι τόσο αισθητή που τα βλέφαρα του ασθενή δείχνουν 10 χρόνια νεότερα, φυσικά ανάλογα με το βαθμό της αρχικής τους χαλάρωσης.  Επιτυγχάνουμε ουσιαστικά “νεαροποίηση” του δέρματος και ανόρθωση των βλεφάρων.Η βλεφαροπλαστική PLEXR είναι απόλυτα ασφαλής και έχει μόνιμο αποτέλεσμα. Ανάλογα με το βαθμό του προβλήματος στην περιοφθαλμική περιοχή, μπορεί να χρειαστούν από 1 εώς και 3 συνεδρίες.

Θα πονέσουμε όμως από την 30 λεπτών διαδικασία;

Όχι! Εφαρμόζεται μια απλή αναισθητική κρέμα στην περιοχή των βλεφάρων 30 λεπτά πριν τη θεραπεία (τύπου Emla ή Xylocream)

Μετά το Plexr

Αφού φύγουμε από το ιατρείο του δερματολόγου δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τυχόν παρενέργειες . Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίας υπάρχουν κρούστες (κακαδάκια) σε όλη την περιοχή των βλεφάρων, οι οποίες διαρκούν 1 εβδομάδα και τις οποίες δεν πρέπει να τρίψουμε. Τις πρώτες 48 ώρες συνυπάρχει οίδημα (πρήξιμο) στα βλέφαρα. Σε 1 εβδομάδα οι κρούστες έχουν φύγει και αποκαλύπτεται η νέα επιδερμίδα, την οποία πρέπει να προστατεύουμε αυστηρά με αντηλιακή κρέμα για τους πρώτους μήνες.

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για το Plexr;

Ουσιαστικά μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου, με προτίμηση τους χειμερινούς μήνες, όπου υπάρχει μικρότερη ηλιοφάνεια. Ο ασθενής έχει την αποκλειστική  ευθύνη να προστατεύει με αντιηλιακή κρέμα τη “νεαροποιημένη’ επιδερμίδα των βλεφάρων του, για τους πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή του PLEXR.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Plexr και για άλλες δερματικές διορθώσεις;

Φυσικά! Χρησιμοποιείται ακόμα στο σβήσιμο των ρυτίδων », ‘οπως είναι οι ρυτίδες καπνιστού (άνω χείλος), οι ρυτίδες στο πόδι χήνας, οι ρυτίδες στο λαιμό και στο μπούστο.

Τέλος, στην εποχή που ζούμε υπάρχει και ένα σοβαρό θέμα. Το οικονομικό! Πόσο κοστίζει λοιπόν μια συνεδρία με το Plexr;

Το κόστος εξαρτάται από την επιφάνεια των βλεφάρων, όπου εφαρμόζεται το PLEXR. Για παράδειγμα, μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στα κάτω ή μόνο στα άνω βλέφαρα ή ταυτόχρονα στα άνω και κάτω βλέφαρα. Επομένως ξεκινάμε από 150 ευρώ μέχρι και 350 ευρώ.

Δείτε τα αποτελέσματα μετά από μια μόλις συνεδρία και η διαφορά θα σας εντυπωσιάσει…

(Φώτο πριν και μετά)

  ΠΡΙΝ TO PLEXR

 before

 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ  ΣΥΝΕΔΡΙΑ PLEXR

 after

 Το ιατρείο της κυρίας Αγλαΐας Βράνου βρίσκεται στον Πειραιά, Κλεισόβης 26. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 – 4510018