Τα κριτήρια των παιδιών είναι πολύ διαφορετικά από τα δικά μας στην εσωτερική διακόσμηση, και κατ’επέκταση στον φωτισμό.

Έτσι την επόμενη φορά που το μικρό σας θα σνομπάρει εκείνο το μεταμοντέρνο φωτιστικό που επιλέξατε για το δωμάτιο του, μην εκπλαγείτε. Αντίθετα, συμβιβαστείτε με τη λογική του και θυμηθείτε τι σας άρεσε όταν ήσασταν κι εσείς σε αυτή την ηλικία.

Όπως για παράδειγμα αυτό το όμορφο φωτιστικό παιδικού δωματίου, που θα βρείτε στη Smart Electronics μόνο με 8,50€ !!!

Δείτε στο βίντεο την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που φτιάχνει, και θα πειστείτε αμέσως!

Η κυλινδρική επιφάνεια του είναι στολισμένη με διάφανα σημεία σχήματος αστεριών σε διάφορες διαστάσεις το καθένα, που ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο υλικό, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη αντίθεση.

Ένας απλός και αξιόπιστος μηχανισμός αναλαμβάνει την αυτόματη περιστροφή του κυλίνδρου, ώστε να δημιουργείται ένα εντυπωσιακό εφέ έναστρου ουρανού στο ταβάνι και στους τοίχους.

Τον ίδιο τον φωτισμό αναλαμβάνει ένα λευκό LED και άλλα τρία χρωματιστά, τα οποία μπορούν να ανάβουν μεμονωμένα ή όλα μαζί.

Αντίστοιχα, έχετε την επιλογή να φωτίσετε το δωμάτιο με σταθερό φωτισμό ή με τα LED να αναβοσβήνουν, κάτι που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στο… νανούρισμα! Φτιάξτε με ένα κλικ την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο του παιδιού σας και βοηθήστε τη φαντασία του να ταξιδέψει…

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 8,50€ κάνοντας κλικ εδώ