Το ρολόι συγκαταλέγεται στα κοσμήματα που αγαπάμε πολύ. Πέρα από το προφανές, στολίζει το χέρι μας, προδίδει το γούστο μας και προσδίδει κύρος. Είναι μια επένδυση που όταν αποφασίσουμε να την κάνουμε πρέπει να σκεφτούμε τα εξής:

  1. Την ηλικία μας και τον τρόπο ζωής μας
  2. Αν έχουμε άλλα “καλά” ωρολόγια
  3.  Σε περίπτωση που είναι το πρώτο πιο επίσημο θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας, επώνυμο και βέβαια διαχρονικής κομψότητας ώστε να μην πέφτει η μόδα του
  4. Αν θέλεις αυτόματο ή Quartz

Η διαφορά του αυτόματου από το Quartz

Τα αυτόματα λειτουργούν χωρίς μπαταρία με την κίνηση και το σφυγμό του χεριού. Χρειάζονται λίπανση κάθε 4 με 5 χρόνια και ρύθμιση όταν δεν τα φοράμε. Τα Quartz, λειτουργούν με μπαταρία και τα καλύτερα λένε οι ωρολογοποιοί πως είναι τα Ιαπωνικά. Είναι ακριβή και αντέχουν στο χρόνο αλλάζοντας μόνο τη μπαταρία τους.

Κάνοντας μια βόλτα στην αγορά το μάτι μας έπεσε στα ρολόγια Swarovski

Τα ρολόγια Swarovski δε δείχνουν μόνο την ώρα, καθώς το καθένα έχει να αφηγηθεί τη δική του ιστορία. Αυτή τη σεζόν, η επωνυμία αντλεί έμπνευση από τον νυχτερινό ουρανό της Αρκτικής για τη συλλογή ρολογιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019.

Τα ρολόγια Swarovski δεν προσθέτουν μόνο λάμψη στην εμφάνισή μας, αλλά μάς βοηθούν να εκφράσουμε την προσωπικότητα και το στιλ μας. Είναι φτιαγμένα στην Ελβετία, τη Μέκκα της ωρολογοποιίας και πέραν της διαχρονικής τους φινέτσας είναι αντοχής και ακριβείας. 

Διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα κομμάτια της συλλογής:

CrystalRose

Αυτό το ρολόι είναι εμπνευσμένο από τα αμέτρητα αστέρια που φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό. 215 κρύσταλλα Swarovski κοσμούν τη στεφάνη, ενώ οι συνδυασμοί αστραφτερών χρωμάτων μαγνητίζουν το βλέμμα. Είναι η πρώτη φορά που η επωνυμία εφαρμόζει σε ρολόγια τη χαρακτηριστική τεχνική διακόσμησης με μικροσκοπικά κρύσταλλα pavé.

CrystalFrost

Η εκφραστική σειρά Crystal Frost περιλαμβάνει 178 λαμπερά μικροσκοπικά κρύσταλλα pavé που κοσμούν τη στεφάνη και το καντράν,αντανακλώντας το φως με τρόπους που αποτυπώνουν την ομορφιά και την κίνηση του Βόρειου Σέλατος.

Duo

Αυτή τη σεζόν, η σειρά Duo αφηγείται μια ρομαντική ιστορία με χρώματα που φέρνουν στο νου τον έναστρο ουρανό της Αρκτικής. Το υπέροχα ισορροπημένο σχέδιο περιλαμβάνει 133 κρύσταλλα Swarovski και περιβάλλεται από δύο περιπλεγμένους δακτυλίους που σχηματίζουν την κάσα του ρολογιού και συμβολίζουν την ενότητα και την αιωνιότητα.

Νέα χρώματα για αγαπημένα σχέδια:

Crystalline Glam και Stella

Αυτή τη σεζόν, τα δημοφιλή ρολόγια ανανεώθηκαν κομψά με ροζ χρυσούς και σκούρους λουλακί τόνους, που είναι ιδανικοί για κάθε ώρα της ημέρας.

OcteaLuxMoonphase

Η Swarovski σηματοδοτεί μια μαγική στιγμή στον χρόνο. Το Octea Lux Moonphase αποτίνει φόρο τιμής στην 50ή επέτειο της πρώτης προσσελήνωσης. Η κάσα του ρολογιού περιλαμβάνει έναν λαμπερό γαλαξία, που περιβάλλεται από στεφάνη από πολυτελές πολυεδρικό κρύσταλλο Swarovski, ενώ η ένδειξη φάσεων της σελήνης, που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στα ρολόγια Swarovski, θα αποτελέσει πραγματικά θέμα συζήτησης.

Η συλλογή ρολογιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 της Swarovski θα διατίθεται στις μπουτίκ Swarovski και στoswarovski.com από 1η Ιουλίου 2019 και μετά.