Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη φήμη που κυκλοφορεί από το Φεβρουάριο του 2014 πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί αργότερα μέσα στο χρόνο και πληροφορίες θέλουν την Eva Mendes να είναι 7 μηνών έγκυος!

Οι ηθοποιοί διατηρούν σχέση από το 2011 και παρόλο που η 40χρονη Mendes είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν ήταν επιθυμία ζωής να παντρευτεί και να κάνει παιδιά άλλαξε άποψη όταν γνώρισε τον 33χρονο Gosling “Με τον Ryan τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Είναι πολύ ανεξάρτητη αλλά επιτέλους βρήκε τον άνθρωπο με τον οποίο θέλει να ζήσει μαζί”, δήλωσε φίλος της ηθοποιού στο People.com.

Με την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης το ζευγάρι έδωσε τέλος και στις φήμες περί χωρισμού που κυκλοφορούσαν επειδή το ζευγάρι είχε να πραγματοποιήσει κοινή εμφάνιση από το Νοέμβριο του 2013 και ενισχύθηκαν όταν η Mendes δεν πήγε στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και να στηρίξει τον αγαπημένο της στο σκηνοθετικό ντεμπούτο.

Σε μία από τις τελευταίες, δημόσιες εμφανίσεις της το Φεβρουάριο του 2014, η Λατίνα καλλονή είχε αρνηθεί τις φήμες πως είναι έγκυος όταν εμφανίστηκε στο Elle DeGeneres show λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν επειδή είχε αρνηθεί να περάσει από scanner στο αεροδρόμιο και ζήτησε να της γίνει σωματικός έλεγχος.

Πάντως το baby boom στο Χόλιγουντ καλά κρατεί καθώς και ένας άλλος γοητευτικός ηθοποιός, ο Robert Downεy Jr. ανακοίνωσε μέσω Twitter πως με τη σύζυγο του Susan περιμένουν τη γέννηση της κόρης τους το Νοέμβριο και μάλιστα στο tweet του ο ηθοποιός αναρωτιόταν αν το παιδί θα είναι σκορπιός στο ζώδιο.

O Robert Downey Jr με τη σύζυγο του Susan

O Robert Downey Jr με τη σύζυγο του Susan

Ο George Clooney αρραβωνιάστηκε, ο Ryan Gosling θα γίνει πατέρας, ο Bradley Cooper είναι ακόμα με τη Suki Waterhouse…οι γόηδες του Χόλιγουντ νοικοκυρεύονται!