Οι διάσημοι αστέρες του Hollywood δεν είναι μόνο ταλαντούχοι, αλλά και έξυπνοι επιχειρηματίες όταν χρειαστεί. Με αρκετά εκατομμύρια στην άκρη και παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς, κανείς τους δε λέει όχι σε κάποια επένδυση που μπορεί να τους αποφέρει πολύ περισσότερα μαζί με δόξα και δημοσιότητα. Το γνωρίζατε πως τα παρακάτω εστιατόρια ανήκουν σε χολιγουντιανούς star;

Soul Kitchen Restaurant

Το εστιατόριο του Bon Jovi βρίσκεται στο Red Bank του New Jersey και έχει μία ευχάριστη ιδιαιτερότητα. Ο καθένας πληρώνει όσο θέλει και αν πάλι δεν έχει τότε βρίσκει μία εναλλακτική λύση με το εστιατόριο.

Do Hwa 

Κορεάτικο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη του οποίου ένας από τους ιδιοκτήτες είναι ο Quentin Tarantino.

Joanne Trattoria

Iταλικό εστιατόριο που υπόσχεται να μας σερβίρει γνήσια κουζίνα Ιταλίας με επενδυτή τη Lady Gaga.

Southern Hospitality 

O Justin Timberlake έχει ανοίξει αυτό το εστιατόριο που φημίζεται για το Memphis style Barbecue του.

40/40 Club 

Ο Jay Z και η Beyonce είναι οι περήφανοι ιδιοκτήτες του παραπάνω club.Υπάρχουν τέσσερα στην Ατλάντα, το Σικάγο, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Το όνομά του προέκυψε από ένα ρεκόρ στο baseball που έχουν καταφέρει μόνο 4 αθλητές, οι Jose Canseco, Barry Bonds, Alex Rodriguez και Alfonso Soriano.

Nobu

Το φημισμένο sushi εστιατόριο της Νέας Υόρκης ανήκει στον ηθοποιό Robert de Niro, o οποίος στη συνέχεια επένδυσε και σε άλλα μέρη του κόσμου.