Μάλλον όχι αφού η Starbucks δίνει μια νέα νότα στον καθημερινό μας κρύο cappuccino,το νέο μέλος της σειράς  έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Discoveries.

Οι Έλληνες λάτρεις του καφέ μπορούν τώρα να απολαύσουν μια γευστική καθημερινή δροσερή τόνωση, όπου και αν βρίσκονται και όποτε το χρειάζονται, με το νέο  απόκτημα της σειράς έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Discoveries των Starbucks.

Το νέο κρύο ρόφημα καφέ Starbucks Discoveries Cappuccino αποτελεί έναν δροσερό συνδυασμό πλούσιου espresso, με απαλό και κρεμώδες γάλα και νότες κακάο, ελαφρώς γλυκό,  βασισμένο από το πολυαγαπημένο χειροποίητο cappuccino που  προσφέρεται σε όλα τα καταστήματα Starbucks.Ιδανικό για αποθήκευση στο ψυγείο στο σπίτι ή στο γραφείο, το νέο ρόφημα, αποτελεί έναν εύκολο και γευστικό τρόπο για να απολαύσετε κρύο ρόφημα καφέ όποια ώρα θέλετε, όπου και αν είστε.  Βασισμένο από τα χειροποίητα ροφήματα που είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Starbucks, έχει φτιαχτεί με υψηλής ποιότητας συστατικά με πιστοποίηση Fairtrade, από τον 100% καφέ Arabica μέχρι τη ζάχαρη και το κακάο που έχουν καλλιεργηθεί, αγοραστεί και πωλούνται μέσα από ηθικές διαδικασίες.

STARBUCKS DISCOVERIES_ CHOCOLATE MOCHA_l STARBUCKS DISCOVERIES_CAPPUCCINO_l STARBUCKS DISCOVERIES_CARAMEL_l

Τα κρύα ροφήματα καφέ Starbucks Discoveries, συμπεριλαμβανομένου του νέου Starbucks Discoveries Cappuccino  διατίθενται και διανέμονται στην Ελλάδα από την Arla Foods Ελλάς και είναι διαθέσιμα στα ψυγεία επιλεγμένων καταστημάτων δικτύων σούπερ μάρκετ, καθώς και σε μικρά σημεία λιανικής πώλησης, όπως mini market και περίπτερα σε όλη την Ελλάδα. Θα τα βρείτε σε συσκευασία κυπέλλου 220ml.

Αυτό το καλοκαίρι, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το νέο κρύο ρόφημα καφέ Starbucks Discoveries Cappuccino,καθώς και όλες τις γεύσεις της σειράς,  σε κεντρικά σημεία της  Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.Το νέο Starbucks Discoveries Cappuccino έρχεται να προστεθεί στις 3 άλλες γεύσεις της σειράς κρύων ροφημάτων καφέ. Κάθε μια γεύση προσφέρει της παγκοσμίως γνωστή ποιότητα και γεύση των κλασσικών χειροποίητων ροφημάτων των Starbucks.

Οι άλλες τρεις γεύσεις είναι:

  • Starbucks Discoveries Seattle Latte:  Βασισμένο στο πιο δημοφιλές ρόφημα των καταστημάτων μας, αυτός ο κλασικός συνδυασμός υψηλής ποιότητας καφέ Starbucks με γάλα, είναι εμπνευσμένο από την πατρίδα των Starbucks το Σιάτλ, Ουάσιγκτον, το μέρος όπου ξεκίνησαν όλα στο ιστορικό  Pike Place Market. Το παραδοσιακό latte, ελαφρώς πιο γλυκό, είναι φτιαγμένο με τον καφέ Starbucks Espresso Roast, τους ίδιους κόκκους που χρησιμοποιούμε ως την καρδιά όλων των ροφημάτων μας με βάση των espresso στα καταστήματα Starbucks.
  • Starbucks Discoveries Chocolate Mocha: O καφές Starbucks Espresso Roast προσθέτει μια πολυπλοκότητα και ένταση στην κρύα εκδοχή αυτού του αγαπημένου ροφήματος που προσφέρουμε στα καταστήματά μας. Νότες καβουρδισμένου espresso ισορροπούν απόλυτα με το πλούσιο κακάο, ζάχαρη και κρεμώδες γάλα, δημιουργώντας ένα απολαυστικό κέρασμα στον εαυτό σας κρύου καφέ που μπορείτε να το απολαύσετε όπου και αν είστε.
  • Starbucks DiscoveriesCaramel Macchiato: Φτιαγμένο με Starbucks Espresso Roast, το κρύο ρόφημα καφέ Caramel Macchiato αποτελεί έναν μοναδικά απολαυστικό συνδυασμό έντονου espresso καφέ  με κρεμώδες γάλα και γεύση γλυκιάς καραμέλας.