Τις τελευταίες 2 εβδομάδες του Οκτωβρίου οι εκπλήξεις στο Athens Metro Mall είναι ασταμάτητες! Όσοι επισκεφτούν το αγαπημένο mall των νοτίων προαστίων θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και shopping, με προτεραιότητα πάντα την τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Πέρα από τα all time favourite καταστήματα που συναντάμε στο Athens Metro Mall, αυτές τις δύο εβδομάδες αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο της μόδας και foodies θα είναι εκεί για να χαρούν τα ψώνια και το φαγητό τους αλλά και για να χαρίσουν δώρα στους επισκέπτες.

Let’s Shop in Athens Metro Mall

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Οκτωβρίου, αγαπημένες μας Lifestyle, Beauty και Fashion Influencers έρχονται στο Athens Metro Mall για να μας αποκαλύψουν τα δικά τους αγαπημένα προϊόντα και να μοιράσουν μοναδικές προσφορές και δωρο-επιταγές στους επισκέπτες!

Tasting & Sharing w/ Food Bloggers

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου μια υπέροχη έκπληξη περιμένει όσους επιλέξουν το Athens Metro Mall για τη βόλτα τους. Διακεκριμένοι food bloggers δοκιμάζουν πιάτα από διάφορα καταστήματα του Athens Metro Mall και στο τέλος του γεύματος ο καθένας επιλέγει έναν τυχερό επισκέπτη ο οποίος θα κερδίσει ένα ολοκληρωμένο γεύμα στο αγαπημένο του εστιατόριο!

Και ο Covid-19;

Το ATHENS METRO MALL προσκαλεί το κοινό να ψωνίσει στα καταστήματα της επιλογής του, να απολαύσει τις ασφαλείς εγκαταστάσεις του και να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις με ασφάλεια και προσοχή, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής.