Έχεις ένα παιδί που προκαλεί αναστάτωση και κάνει τα πάντα άνω-κάτω! Είναι σκέτος μπελάς- γλυκός μεν αλλά μπελάς! Και φωνάζει , και δεν κάθεται σε ησυχία και σου προκαλεί πονοκέφαλο με τις αταξίες και την ανυπακοή του.

Μπορεί τώρα να κλαις και να χτυπιέσαι αλλά πρέπει να αισιοδοξείς και να ξέρεις πως το μέλλον  του θα είναι λαμπρό και υπέροχο. Γεμάτο με επιτυχίες και ωραίες δουλειές που θα το κάνουν ένα άξιο μέλος αυτής της ζωής.

Διότι οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως όσο πιο ατίθασο το παιδί τόσο πιο καλό και πλούσιο θα είναι το μέλλον του με δουλειά και πολλά χρήματα.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο μηνιαίο  «Developmental Psychology» υποστηρίζει ότι τα ατίθασα παιδιά έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν ένα καλύτερο εισόδημα- πιο πολλά λεφτά-και μία καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία σε σύγκριση με τα ευγενικά και πολύ ήσυχα παιδιά. Κοινώς οι επιτυχημένοι ενήλικες έχουν δώσει ρέστα με τις αταξίες τους όταν ήταν ανήλικα και ανώριμα πλάσματα.

Το συμπέρασμα προέκυψε από την «παρακολούθηση» και παρατήρηση 12χρονων που μετά από 40 χρόνια οι επιστήμονες κατέγραψαν την επαγγελματική τους εξέλιξη και την ποιότητα της ζωής τους.

Το δικό σου το παιδί πόσες αταξίες έκανε σήμερα;