Λέγεται Friend moon και είναι η νέα τάση στα γαμήλια ταξίδια: να κουβαλάνε οι νιόπαντροι στο ταξίδι του μέλιτος όλη την παρέα!

Μην πανικοβάλλεσαι με την ιδέα και διάβασε παρακάτω γιατί μπορεί και να σου αρέσει!

Το Friend Moon ξεπήδησε σαν ανάγκη λόγω του τρόπου ζωής πολλών νέων ζευγαριών: έχοντας ήδη συγκατοικήσει και πιθανότατα πάει αρκετές φορές διακοπές μαζί, το ταξίδι του μέλιτος έχει χάσει πλέον τη σημασία του για τους νεόνυμφους! Έτσι πολλά ζευγάρια αποφασίζουν πια να οργανώσουν το ταξίδι του μέλιτος παρέα με φίλους ή άλλα φιλικά ζευγάρια. Εννοείται ασφαλώς πως για να μην καταστραφεί η μαγεία του γαμήλιου ταξιδιού, οι φίλοι του ζευγαριού είναι σε θέση να κατανοήσουν πως οι νεόνυμφοι έχουν ανάγκη να κάνουν κάποια πράγματα οι δυο τους και να περάσουν απομονωμένοι κάποιες ώρες της ημέρας!

Κάπως έτσι, το ταξίδι του μέλιτος αποκτά σιγά-σιγά άλλο χαρακτήρα: να γιορτάσει το νιόπαντρο ζευγάρι το ευχάριστο γεγονός με τους πιο κοντινούς φίλους του σε ένα ταξίδι!  Θα μπορούσαμε να το δούμε σαν μία παραλλαγή των παραδοσιακών γάμων, τότε που όλοι μαζί, συγγενείς και φίλοι, γιόρταζαν το γάμο για καμιά εβδομάδα!Wedding

Αν η ιδέα πάντως σου αρέσει και θέλεις να το οργανώσεις και εσύ με το σύντροφό σου, πρόσεξε πολύ στην επιλογή των ανθρώπων που θα έχεις μαζί σου! Το θέμα είναι να διασκεδάσεις και να γιορτάσεις για το γάμο σου και όχι να μπεις σε διαδικασίες αντιπαραθέσεων προσπαθώντας να συμφιλιώσεις μία παρέα στην οποία ο καθένας θα έχει διαφορετική άποψη για το τι πρέπει να κάνετε! Το μυστικό είναι να επιλέξεις ανθρώπους που έχουν συνειδητοποιήσει πως ο σκοπός του ταξιδιού είναι πολύ διαφορετικός από ένα συνηθισμένο ταξίδι αναψυχής και πολύ συγκεκριμένος: να γιορτάσει με το νιόπαντρο ζευγάρι το ευτυχές γεγονός!

Αν λοιπόν νομίζεις ότι θα μπορούσες να βρεις με το σύντροφό σου ανθρώπους που θα ήθελαν να σε συνοδεύσουν στο γαμήλιο ταξίδι, μη διαστάσεις! Να είσαι σίγουρη πως αυτοί θα συμβάλλουν ώστε να κάνουν τις πρώτες ημέρες του γάμου σου αξέχαστες!!!