Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει το παγκόσμιο λανσάρισμα της ανδρικής και γυναικείας συλλογής TOMMY SPORT για το Φθινόπωρο 2019, η οποία συνδυάζει το κλασικό Αμερικανικό cool DNA του brand με τα best-in-class αθλητικά σχέδια. Πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως high-visibility paneling και υδατοαπωθητικά φινιρίσματα έως υλικά που αναπνέουν και άνετα stretch στοιχεία, προσδίδουν μία πιο τεχνική οπτική στα σύγχρονα αθλητικά ρούχα.

Η συλλογή TOMMY SPORT για το Φθινόπωρο 2019, περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, και είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σημεία πώλησης.

 

Η ανδρική και γυναικεία συλλογή TOMMY SPORT για το Φθινόπωρο 2019 εμπνέεται από τα ταξίδια, επαναπροσδιορίζοντας τα αρχεία του brand με τεχνικές κατασκευές και διάφορες υφές για εύκολες μεταβάσεις από την πόλη σε υπαίθριες δραστηριότητες. Τα βασικά αθλητικά είδη, όπως bras, leggings και αντιανεμικά, ανανεώνονται με τα ζεστά χρώματα της εποχής και τις απρόσμενες layered σιλουέτες. Οι ανακυκλωμένοι πολυεστέρες αναμειγνύονται με γραφικά TOMMY SPORT, ενώ τα υφάσματα είναι αναβαθμισμένα με ψυκτικές, προστατευτικές, ανακλαστικές, συμπίεσης και υδατο-απωθητικές ιδιότητες. Το κόκκινο, το λευκό και το μπλε DNA της μάρκας γιορτάζεται μέσα από μία εμβληματική σχεδιαστική αισθητική. Η συλλογή συνδυάζει λειτουργικότητα, ευκολία κινήσεων και τολμηρά στιλ για αθλητικές δραστηριότητες με χαμηλή έως υψηλή δυσκολία.

 

Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση του @TommyHilfiger.