Πόσες φορές έχεις απολαύσει ένα καφέ Nespresso κλείνοντας τα μάτια για να εστιάσεις στην υφή, τη γεύση και το άρωμά του; Η Nespresso ξέρει να σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ, από τη στιγμή που τον αγοράζεις σε μία από τις boutique της, μέχρι τη στιγμή που τον απολαμβάνεις στην αγαπημένη σου κούπα στο σπίτι ή το γραφείο. Από τη στιγμή που μπαίνεις σε ένα κατάστημα Nespresso, οι coffee specialists αναλαμβάνουν να σε καθοδηγήσουν στην επιλογή των ποικιλιών που ταιριάζουν στις γευστικές σου προτιμήσεις, ενώ ο μοναδικός σχεδιασμός του χώρου σε καλωσορίζει στον μαγικό κόσμο του καφέ.

Όλα αυτά θα έχεις πλέον την ευκαιρία να τα ζήσεις και όταν πηγαίνεις τη βόλτα σου στο εκπτωτικό χωριό McArhurGlen, αφού σύντομα ανοίγει τις πόρτες της εκεί η ένατη σε σειρά boutique του brand. Μάλιστα, είναι η πρώτη στην Ελλάδα που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το νέο Boutique concept της εταιρείας παγκοσμίως, με έμπνευση και αναφορές από τις καλλιέργειες καφέ της εταιρείας στη διακόσμηση, ενώ τα έπιπλα έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένες κάψουλες αλουμινίου και χρησιμοποιημένο Nespresso καφέ.

Τα επίσημα εγκαίνια της Boutique θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου με εξειδικευμένα Masterclasses, μοναδικές συνταγές καφέ, δημιουργίες γλυκών και μοριακά cocktails με βάση τις εκλεκτές ποικιλίες της Nespresso. Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος… Αποκλειστικά για αυτό το διήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις μοναδικά δώρα, όπως μηχανές και αξεσουάρ Nespresso. Έτοιμοι για βόλτα;