Στην πλατεία του River West, του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των δυτικών προαστίων, δεσπόζει ένα πανύψηλο κόκκινο αυγό που σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου του Πάσχα. Το αυγό όμως είναι μόνο η αρχή, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Πάσχα, το River West θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για ψώνια και διασκέδαση με μια μοναδική δίωρη συναυλία από τους Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα, αμέτρητα διασκεδαστικά παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες απασχόλησης των μικρών φίλων του εμπορικού.

Οι Πασχαλινές εκδηλώσεις του River West ξεκινούν από τις 28 Μαρτίου και ολοκληρώνονται το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου.

–          Σάββατο 4 Απριλίου στις 20:00 Ο Μύρωνας Στρατής & ο Ησαΐας Ματιάμπα σε μια συναυλία που θα σας μείνει αξέχαστη. Θα τα ’’παίξουν’’ όλα για όλα σε ένα κεφάτο πρόγραμμα με dance διαθέσεις, ιδανικό για όλες τις ηλικίες.

–          Κυριακή 5 Απριλίου στις 11:00 : Πασχαλινή φωτογράφιση με φόντο το τεράστιο Πασχαλινό Αυγό του River West. Οι καλεσμένοι θα παίρνουν δώρο τη φωτογραφία τους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πασχαλινό album.

–          Μεγάλη Δευτέρα6 Απριλίου στις 18:00: Συναυλία με κουαρτέτο οργάνων αποτελούμενο από: Πιάνο, Βιολοντσέλο, Φλάουτο και Σαξόφωνο. Γνωστές, διεθνείς και ελληνικές μελωδίες θα σας ταξιδέψουν και θα σας φέρουν πιο κοντά στην ατμόσφαιρα των ημερών.

–          Μεγάλη Τετάρτη8 Απριλίου στις 18:00: Συναυλία με κλασικό κουαρτέτο έγχορδων αποτελούμενο από: Α’ Βιολί, Β’ Βιολί, Βιόλα και Βιολοντσέλο. Υπέροχες μελωδίες γνωστών και αγαπημένων συνθετών θα διαδέχονται η μια την άλλη φτιάχνοντας τη διάθεση όλων και δημιουργώντας μία εξαιρετικά γιορτινή ατμόσφαιρα.

Κατά τη διάρκεια όλης της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, σε όλα τα επίπεδα του River West θα απολαύσουμε τα ‘’αυγοζογκλερικά’’ του Μπάρμπα Λάμπρου, θα ανταλλάξουμε ‘’τσιμπιματάκια’’ με τη Κίκι Ρίκα τη Μασκότα, θα παίξουμε με τους γιγαντιαίους φίλους μας, τονΚούνε-λίνο και το Κοτοπουλάκι αλλά και με το τεράστιο φίδι που τρέχει πίσω από το αυγό μέσα από μια απίστευτη ‘’επιδαπέδια’’ διαδρομή,στο 3ο επίπεδο του Εμπορικού Κέντρου! Εργαστήρια βαφής αυγών και κατασκευής πασχαλίτσας θα απασχολούν τους μικρούς φίλους στην κεντρική πλατεία του River West όσο οι μεγάλοι θα απολαμβάνουν τα ψώνια τους.

Φέτος το Πάσχα, το River West είναι ο μοναδικός προορισμός για ψώνια σε συνδυασμό με διασκέδαση. Με τη μεγάλη γκάμα καταστημάτων του, νονοί και νονές θα βρουν τέλεια δώρα και λαμπάδες για τα βαφτιστήρια τους, ενώ – με τις μοναδικές του εκδηλώσεις – όλοι θα θέλουν να είναι στο River West κάθε μέρα!

RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα. Και το Πάσχα!

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050,

www.riverwest.gr / Facebook Page