Υπάρχουν μερικά tips που αν τα ακολουθήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι να κάνεις περισσότερο αλλά και ποιοτικότερο σεξ! Το να κάνεις περισσότερο σεξ δεν σημαίνει μόνο ότι θα κάνεις καλύτερα κόλπα κατά την σεξουαλική πράξη οπότε και ο σύντροφός σου ή εσύ θα το ζητάτε συχνότερα. Σημαίνει και ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου ζητήματα που κάνουν την διαδικασία του σεξ αγχωτική με αποτέλεσμα να κάνεις και λιγότερο σεξ. 

Αν ανησυχείς για το αν θα κριθείς κατά την διάρκεια του σεξ για το σώμα σου ή ότι θα πιεστείς να κάνεις πράγματα ώστε να ολοκληρωθεί η πράξη αυτή, τότε θα αρχίσεις έμμεσα να το αποφεύγεις. Εάν ακόμη και χωρίς να το συνειδητοποιείς, οι ανάγκες σου μένουν ανικανοποίητες, τότε θα σταματήσεις σταδιακά να ενθουσιάζεσαι με την ιδέα του να κάνεις σεξ. Όταν νιώθεις άγχος ακόμη και για το αν και πως θα καταφέρεις να έρθεις σε οργασμό για να «πετύχει» το σεξ, τότε κάτι λάθος. 

Τελικά, το να κάνεις συχνά και αρκετές φορές σεξ (όταν δεν είσαι στον πρώτο χρόνο που είστε στα μέλια και δεν μπορείτε να κρατηθείτε ο ένας μακρυά από τον άλλον) έχει να κάνει περισσότερο με το να γιατρέψεις τυχόν πληγές που μπορεί να υπάρχουν και λιγότερο με το να έχεις την σωστή τεχνική ή το πιο σέξυ κορμί.

σεξ tips

Δούλεψε μέσα σου αυτά που θα διαβάσεις στα παρακάτω 3 tips και θα δεις άμεση βελτίωση στο σεξ:

1. Άσε την κριτική εκτός της σεξουαλικής σου ζωής

Αρχικά, σταμάτα εσύ η ίδια να ανησυχείς για κάθε παραμικρή λεπτομέρεια πριν και όταν κάνεις σεξ. «Πως να φαίνεται άραγε το σώμα μου τώρα;» «Θα πρόσεξε ότι είμαι αξύριστη;» «Ωχ, θα χαλάσει η μάσκαρά μου», «φοράω αυτό το βαρετό εσώρουχο, μην το δει», «έκλεισα τον θερμοσίφωνα;». Εάν κάνεις σκέψεις σαν και τις παραπάνω, είναι λογικό να μην μπορείς να απολαύσεις όσο θα ήθελες το σεξ γιατί το κάνεις πολύ περίπλοκο στο μυαλό σου.

Αντίστοιχα, εάν έχεις κάποιον σύντροφο που κάνει τα μικροπράγματα μεγάλα και τα φέρνει μαζί σας στο κρεβάτι, τότε δεν είναι καλά τα πράγματα. Εάν τον ενοχλούν τα λίγα κιλά που πήρες στην καραντίνα, ότι δεν φοράς πάλι τα σέξυ εσώρουχά σου, ότι δεν του έκανε στοματικό όπως νιώθει ότι οφέιλεις κάθε φορά ή εάν τον πειράζει που δεν ξυρίζεσαι κάθε φορά, τότε υπάρχει θέμα και αυτό του το θέμα είναι με εσένα την ίδια.

Το σεξ δεν είναι έκθεση ζωγραφικής ούτε πασαρέλα, είναι μία έκφραση και μία εμπειρία που μοιράζονται δύο άτομα για να περάσουν καλά. Ένα από τα σεξ tips που πρόκειται να επιφέρουν μεγάλη αλλαγή στο κρεβάτι σου.

2. Μην φοβάστε να μιλήσετε για τα «θέλω» και «δεν θέλω» σας

Σου έχει τύχει να κάνει κάτι ο σύντροφός σου στο σεξ που να μην σου αρέσει και τόσο αλλά να τον αφήνεις επειδή δεν θέλεις να τον δυσαρεστήσεις; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να το μάθει! Γιατί με αυτόν τον τρόπο, το σεξ αρχίζει για εσένα να γίνεται μία κατάσταση στην οποία πρέπει να υπομένεις συμπεριφορές αντί να ζεις την απόλυτη απόλαυση. Πιθανόν, εάν δεν έχετε τέτοια οικειότητα ώστε να συζητάτε σε βάθος αυτά που σας αρέσουν στο σεξ, να κάνεις και εσύ κάτι που δεν του αρέσει.

Υπάρχει τρόπος να τα πείτε όλα αυτά με πολύ σεβασμό και να είναι εποικοδομητικά. Μπορείς να ξεκινήσεις την συζήτηση λέγοντας του αυτά που κάνει και όντως σου αρέσουν πολύ, για να ξέρει να τα «φέρνει στο πιάτο» κάθε φορά. Στην συνέχεια, πες του μερικά πράγματα που θα ήθελες να σου κάνει – αυτό μπορεί να μετρηθεί και ως sex talk και να καταλήξετε όντως στο κρεβάτι. Τέλος, αφού έχετε μπει για τα καλά σε αυτήν την συζήτηση, μπορείς πολύ ευγενικά να του πεις κάποια πράγματα που κάνετε στο σεξ είτε να τα δουλέψετε περισσότερο, είτε να μην τα κάνετε καθόλου γιατί στην ουσία, δεν σε ευχαριστούν. Δεν είναι ντροπή. Μην ξεχνάς ότι δεν κάνεις σεξ επειδή προσφέρεις κοινωνικό έργο σε κάποιον, κάνεις για την αμοιβαία σας απόλαυση. ‘Ετσι;

3. Να είσαι περισσότερο παρούσα

Κάτι που ισχύει για πολλές γυναίκες, είναι ότι παραδίνονται λίγο την ώρα του σεξ. Συμβάλλουν στα προκαταρκτικά με κάποιο ίσως στοματικό και μετά αφήνουν τον σύντροφό τους να πάρει τα ηνία της πράξης. Μην ξεχνάς ότι κάνεις κάτι που θα πρέπει να είναι εξίσου ωραίο και για εσένα, όχι μόνο για εκείνον.

Μην περιμένεις να το ξεκινάει πάντα εκείνος για να σε κάνει να νιώθεις ποθητή. Κάνε του παιχνιδάκια ή ξεκίνα χύμα να το πηγαίνεις προς το σεξ χωρίς να φοβάσαι ότι δεν θα θέλει. Και να μην θέλει μία φορά να κάνετε σεξ, δεν έγινε και τίποτα, δεν σημαίνει κάτι. Επίσης, όταν ξεκινάτε την πράξη, να είσαι λίγο πιο ενεργή και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και δεν εννοούμε να κάνεις περισσότερους ήχους. Εννοούμε να κινείσαι περισσότερο, να τον αγγίζεις περισσότερο, να παίρνεις πρωτοβουλίες κτλ.

Έχε στο νου σου τα παραπάνω tips για το σεξ και θα δεις σε μερικές εβδομάδες ότι θα έχεις «λυθεί» και θα νιώθεις πολύ πιο άνετα για ατέλειωτα καυτά βράδια!

Διάβασε ακόμη: Τα λάθη που κάνουμε στο σεξ – Έτσι θα έπρεπε να είναι για όλους!