Αν το καλοκαιράκι σε βρίσκει δεσμευμένη, τότε σίγουρα θα έχεις προγραμματίσει διακοπές με τον σύντροφο σου, σε κάποιο ρομαντικό νησί του Αιγαίου. Εξαιρείται η Μήλος γιατί φήμες λένε ότι χωρίζεις και εντάξει δεν είσαι σε αυτή την φάση τώρα, και η Σαντορίνη που κάποιες άλλες φήμες λένε ότι γυρνάς και όλα σοβαρεύουν και σίγουρα αυτό ακόμα δεν το σκέφτεσαι καν.

Το πρώτο ταξίδι με την σχέση σου, ή θα πάει μια χαρά, ή συμπαθητικά ή χαλιά. Εύχομαι να μην είσαι στην τελευταία κατηγορία. Ωστόσο μπορείς να αποφύγεις τυχόν προβλήματα, κάνοντας 5 απλές ερωτήσεις στον φίλο σου, για να έχεις πάνω-κάτω μια ιδέα. Χαρτί και μολύβι, πήρες;

1. Που θέλει να πάτε

Απλό. Πριν διαλέξεις εσύ 4-5 μέρη για να πάτε -διότι θες δια καώς να τα επισκεφτείς-, το σωστό είναι να γνωρίζεις τι θέλει και ο φίλος σου. Ενδεχομένως να μην τα βρείτε σε αυτό το κομμάτι, οπότε να πρέπει να αποφασίσετε απο κοινού και να συμβιβαστεί ο ένας με τα θέλω του άλλου.

2. Τι του αρέσει να κάνει στις διακοπές

Μπορεί να είναι καλοκαίρι και συνήθως οι διακοπές να σε βρίσκουν σε μία παραλία όλη μερα και το βράδυ χαλαρά πίνοντας το κοκτέιλ σου σε κάποιο μπαράκι, υπάρχουν όμως και κάποιοι άνθρωποι που θέλουν κι άλλα πράγματα στο ταξίδι τους. Μπορεί ο φίλος σου δηλαδή, να θέλει να επισκεφτεί και κάποιο άλλο σημείο του νησιού που ίσως έχει και κάποιο μουσείο για την ιστορία και τα έθιμα, οπότε σε αυτή την περίπτωση πρέπει να γνωρίζεις για να βγάλετε ένα πρόγραμμα.

tumblr_nkxi35d89N1rg09p7o1_500

3. Ποιο είναι το bugdet που διαθέτει

Ίσως να μην θέλει να χαλάσει μια μικρή περιουσία στις διακοπές σας, γι’αυτό είναι προτιμότερο να έχετε ξεκαθαρίσει από πριν πόσα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε.

4. Πώς ταξιδεύει

Τι πράγματα προσέχει να έχει μαζί του, σε τι καταλύμματα προτιμάει να μένει και γενικά τα πάντα γύρω από το ταξίδι, ώστε να έχεις μια πλήρη εικόνα.

5. Ποιες ήταν οι καλύτερες διακοπές του

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ποιες διακοπές πέρασε τέλεια, τι έκανε, που πήγε κτλ, για να καταλάβεις τι απολαμβάνει περισσότερο σε αυτές.