Με έμπνευση από τη running κουλτούρα των ’70s, τα adidas Originals παρουσιάζουν ένα εντελώς καινούριο μοντέλο για το 2017, το INIKI.

Τα adidas Originals εμπνέονται από την ιστορική κληρονομιά και τις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες του brand και δημιουργούν το INIKI. Συνδυάζοντας άψογα τα κλασικά στοιχεία των running παπουτσιών της δεκαετίας του ‘70 με το σύγχρονο design, το INIKI ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του αποπνέοντας παράλληλα τον αέρα του παρελθόντος. Οι χαρακτηριστικές τρεις ρίγες του brand αποτελούν για ακόμη μια φορά βασικό κομμάτι του σχεδιασμού του sneaker, συνεχίζοντας την ιστορία της adidas.

adidas Originals INIKI RUNNER (2)

To INIKI φέρνει την επανάσταση στο streetwear, χάρη στο sock–fit design που αγκαλιάζει αρμονικά το πόδι, την τεχνολογία OrthoLite® στον εσωτερικό πάτο της σόλας καθώς και την ενδιάμεση σόλα BOOST για απόλυτη εφαρμογή και άνεση. Η τεχνολογία stretch mesh που ενσωματώνει σε όλο το μήκος της κατασκευής του, οι vintage suede λεπτομέρειες στην επιφάνεια του παπουτσιού καθώς και η shiny-mesh γλώσσα που διαθέτει, αναδεικνύουν την κλασική running κατασκευή του. Το σύγχρονο και ταυτόχρονα γνώριμο σχεδιασμό ολοκληρώνουν διακριτικές λεπτομέρειες όπως τα κορδόνια με τις μεταλλικές άκρες και η λαστιχένια εξωτερική σόλα στο κάτω μέρος, σε ένα μοντέρνο sneaker που μοιάζει ταυτόχρονα σαν να έχει βγει από μια άλλη εποχή και που συνδυάζει αρμονικά τα αυθεντικά στοιχεία του παρελθόντος με το σήμερα.

adidas Originals INIKI RUNNER (3)

Το INIKI έρχεται για να συνεχίσει την ιστορία των adidas Originals στους δρόμους της πόλης. Ανακάλυψέ το.
Τo INIKI κάνει την πρώτη του εμφάνιση την 01.03, και από τον Απρίλιο θα μπορείς να το βρεις σε ακόμα περισσότερα sneaker stores.

#INIKI
#adidasOriginals