Παγκόσμιο σοκ από τον θάνατο του διασημότερου σεφ του πλανήτη!

Όπως μετέδωσε το CNN και επιβεβαίωσε η οικογένειά του, ο Anthony Bourdain, έδωσε τέλος στη ζωή του.

“Με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του φίλου και συνεργάτη μας. Η αγάπη του για την περιπέτεια, τους νέους φίλους, το καλό φαγητό και ποτό και οι απίστευτες ιστορίες από όλο τον κόσμο τον έκαναν μοναδικό αφηγητή. Τα ταλέντα του δεν σταμάτησαν να μας εκπλήσσουν. Θα μας λείψει πάρα πολύ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι για την κόρη του και την οικογένειά του που ζουν πολύ δύσκολες στιγμές”, ανακοίνωσε το CNN και ενημέρωσε πως ο Bourdain βρισκόταν αυτές τις μέρες στην Γαλλία για γυρίσματα ενός επεισοδίου της πολυβραβευμένης του τηλεοπτικής σειράς του CNN.

Ο καλός του φίλος και σεφ, Eric Ripert, τον βρήκε αναίσθητο στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Ο διάσημος παρουσιαστής και συγγραφέας, ο οποίος μας έκανε να δούμε την γαστρονομία με άλλο μάτι, μας ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και πολλές φορές μας έκανε να ονειρευτούμε μαζί του, είχε τιμηθεί σχεδόν με κάθε βραβείο που θα μπορούσε κανείς να λάβει σε αυτή τη δουλειά.

Είχε επισκεφτεί και την Ελλάδα τόσο για την εκπομπή Reservations όσο και για την εκπομπή Parts Unknown αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έμεινε στην χώρα σχεδόν τριπλάσιο χρόνο από όσο είχε αρχικά υπολογίσει.