Έφτασε το τελευταίο ΣΚ των Αποκριών. Δεν έχεις προλάβει να ψωνίσεις στολή για το πάρτι;

ΟΚ, κανένα πρόβλημα, εμείς είμαστε εδώ. Και έχουμε λύσεις φτηνές για σένα που απλά θα σε γλυτώσουν από κόπο, χρόνο και θα αφήσουν και την τσέπη σου… γεμάτη!

-Superman

Αν είσαι άντρας απλά χρειάζεσαι ένα κοστούμι, ένα ζευγάρι γυαλιά και ένα t-shirt του Superman (μην πεις πως δεν έχεις, όλοι οι άντρες έχουν!). Εεε, όταν φοράς τα γυαλιά θα είσαι ο Κλαρκ Κεντ, όταν τα βγάζεις θα είσαι ο Superman.

-Γυναίκα ή άντρας

Δεν είναι μόνο role playing games αυτά στο κρεβάτι. Τι ποιο απλό από το να φορέσει ο ένας τα ρούχα του άλλου; All Time Classic!

-Μάγισσα

Τι χρειάζεσαι; Ένα μαύρο ριχτό ρούχο, ένα καπέλο και ένα σκουπόξυλο. Κάνε και λίγο πιο smoky το μακιγιάζ σου και έτοιμη!

-Πρωτόπλαστος

Αν δεν έχεις πάει γυμναστήριο να γίνεις φέτες, δεν στο συνιστώ. Επίσης δεν είναι η εποχή της συκιάς, ωστόσο πίστεψέ με αν βάλεις ένα φύλλο στα… απόκρυφα μέρη, κανείς δεν θα κοιτάξει από τι δέντρο είναι!

-Kim Kardashian

Ισχύει ότι με τον πρωτόπλαστο αν θέλεις να είσαι στην επικαιρότητα: Γυμνή. Αν θέλεις την παλαιότερη version της, την πιο ντυμένη, δεν έχεις απλά να βάλεις αρκετά μαξιλάρια στα οπίσθιά σου και να κυκλοφορείς με μόνιμο duck face.

-Barbie

Παίρνεις μια κούτα, σκίζεις το μπροστά για να φαίνεται σαν κουτί από κούκλα (έτσι φαντάσου το) και βάλε το κεφάλι σου μέσα. Αν έχεις και ροζ μπογιά, ακόμα καλύτερα. Αν αποτύχει, πες πως ντύθηκες τηλεόραση.