Διάβασα τα αποτελέσματα μιας έρευνας του Netflix*, σύμφωνα με την οποία το Stranger Things είναι η καλύτερη σειρά που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς με το κατοικίδιό του, και τα θυμήθηκα όλα, ξανά: το πορτοκαλί τρίχωμά της, τα πράσινα μάτια της, το παιχνιδιάρικο νιαούρισμά της, τη χνουδωτή ουρά της. Φυσικά μιλάω για τη γάτα της κυρίας Henderson, της μαμάς του Dustin, την αγαπημένη μου ηρωίδα από ολόκληρο το σύμπαν της σειράς, την Mews.

mews-1509316577

Ε λοιπόν έφτασε η στιγμή να συζητήσουμε κάτι πολύ σημαντικό και αν έχετε δει τις δύο σεζόν του Stranger Things, είμαι σίγουρος πως γνωρίζετε πολύ καλά σε τι αναφέρομαι. *SPOILERS* Ναι, αναφέρομαι στο 4ο επεισόδιο του 2ου κύκλου, στο οποίο η πιο φωτογενής γάτα του τηλεοπτικού σύμπαντος κατασπαράζεται από αυτό το τερατώδες Demogorgon που ο Dustin είχε περάσει για χαριτωμένο ζωάκι (έξαλλος είμαι και με αυτόν, αφήστε με!).

Γιατί μας το έκανες αυτό ρε Netflix; Γκρίνιαξα εγώ ποτέ; Είπα τίποτα όταν το αφεντικό επέμενε να δούμε «άλλο ένα, και μετά για ύπνο;» Κιχ δεν έβγαλα, ο γάτος. Γουργούρισα, ζήτησα ένα χάδι, βολεύτηκα λίγο καλύτερα στον καναπέ και νιαούρισα για να πατήσει το play. Γιατί ρε Netflix; Γιατί τη Mews; Αδικία! Ελπίζω στις επόμενες σεζόν να μην έχουμε τέτοια. Και βρείτε μου έναν υπεύθυνο, κάποιος, ποια γάτα ηθοποιός παίζει την Mews, θέλω αυτόγραφο πατούσας.

*Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας του Netflix, το 58% των τηλεθεατών θεωρούν τα κατοικίδιά τους ιδανική παρέα για binge-watching.  Μάθετε περισσότερα εδώ.