Η SARKK ΑΒΕΕ όπως και κάθε Πάσχα, έτσι και φέτος, βρέθηκε δίπλα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, κάνοντας πράξη την καθιερωμένη δράση της για παράδοση ρουχισμού και υποδημάτων Tommy Hilfiger & Calvin Klein, στις κεντρικές δομές και των δυο φορέων.

Την Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, παρουσία της κυρίας Συλβή Γερογιάννη, Marketing, Communications & Visual Merchandising ManagerTommy Hilfiger & Calvin Klein της SARKK ΑΒΕΕ πραγματοποιήθηκε η παράδοση των ρούχων στους δυο φορείς. Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη ασφάλεια και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να μπορούμε να χαρίζουμε χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα μέσα από τις πράξεις μας. Σε ό,τι αφορά δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η SARKK ΑΒΕΕ βρίσκεται ξανά με μεγάλη περηφάνια δίπλα στα παιδιά και στις ανάγκες τους. Η σταθερή μας υποστήριξη ως προς το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και στα Παιδικά Χωριά SOS, είναι ένα έργο ευθύνης που αναλαμβάνουμε με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία, ειδικά όταν αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της αλλαγής που μπορεί να επιφέρει για ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα. Η SARKK ABEE συνεχίζει τη διάθεση νέου ρουχισμού, υποδημάτων και αξεσουάρ και στους δυο φορείς, συνεισφέροντας στο πολύτιμο έργο τους. Θα είμαστε πάντα ενεργά δίπλα τους. Ευχόμαστε ειλικρινά κάθε στόχος τους να επιτευχθεί και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία στο άμεσο μέλλον», δήλωσε η κυρία Συλβή Γερογιάννη, Marketing, Communications & Visual Merchandising Manager – Tommy Hilfiger & Calvin Klein της Sarkk ΑΒΕΕ μετά το πέρας των επισκέψεων.