• Αυτή την Κυριακή 17/9 (22:00) στο Novacinema1
  • Υποψήφια για 2 βραβεία BAFTA, καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου και καλύτερου Β’ γυναικείου ρόλου για την Carey Mulligan
  • Με τους Carey Mulligan, Patricia Clarkson, Zoe Kazan υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες τις Maria Schrader

Κάποια μίλησε….και αυτό θα το δουν οι συνδρομητές της Nova με την αληθινή ιστορία «She said» (2022, διάρκεια 124’) με τους Carey Mulligan, Patricia Clarkson, Zoe Kazan υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες τις Maria Schrader που θα μεταδοθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή αυτή την Κυριακή 17/9 (22:00) στο Novacinema1 στη ζώνη Sunday Premiere της Nova!

Η Μέγκαν Τούι και η Τζόντι Κάντορ, δημοσιογράφοι των New York Times, αρχίζουν να ερευνούν σκόρπιες αναφορές και διαλύουν τη μακρόχρονη σιωπή γύρω από τη σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ. Μην χάσετε τη συναρπαστική συνέχεια την Κυριακή 17/9 (22:00) στο Novacinema1!

Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.