Βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, την εποχή που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την άνοιξη, υπενθυμίζοντας σε όλους μας το συμβολικό νόημα της αναγέννησης. Παράλληλα, το Πάσχα είναι η γιορτή που είναι αφιερωμένη στην ξεχωριστή και ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στους νονούς και στα βαφτιστήρια τους. Είναι μια ιδανική στιγμή για τους νονούς να πουν έμπρακτα το «σ’ αγαπώ», κάνοντας το καλύτερο πασχαλινό δώρο στα πνευματικά τους παιδιά. Και μπορεί οι επιλογές σε δώρα να είναι αμέτρητες, όμως τα  μικρά (αλλά και τα… λίγο μεγαλύτερα) παιδιά πάντοτε πετάνε από τη χαρά τους όταν αντικρίσουν ένα δώρο που να συνδυάζει τόσο τη γοητεία του κλασικού, όσο και την φρεσκάδα του νέου! Για αυτό και το όνομα: PLAYMOBIL, δε γίνεται παρά να κινητοποιήσει τις πιο νοσταλγικές και ευαίσθητες πλευρές σας, πραγματοποιώντας άλλωστε ένα μοναδικό ταξίδι πίσω στο χρόνο (δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει παίξει με τα αγαπημένα PLAYMOBIL).

Για πάμε όμως να δούμε ορισμένες από τις πιο cool παιχνιδό-προτάσεις από τον μαγικό κόσμο των PLAYMOBIL, οι οποίες το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σκορπίσουν χαρά και χαμόγελα στα βαφτιστήρια σας, αλλά και σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα…

Ιππότες και δράκοι για τα αγόρια!

Με ένα σετ PLAYMOBIL κάθε παιδί μεταφέρεται σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους, καθώς του δίνουν τη δυνατότητα να κινητοποιήσει τη φαντασία του. Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα δώρο σε αγόρια σχολικής ηλικίας (που όλοι γνωρίζουμε ότι ξετρελαίνονται με τις περιπέτειες των ηρωικών ιπποτών), τότε μια ιδανική πρόταση από την PLAYMOBIL είναι η σειρά Novelmore. Τα PLAYMOBIL sets που είναι «αφιερωμένα» στο μυθικό κόσμο του Novelmore μεταφέρουν τα παιδιά σε έναν επικό κόσμο φαντασίας, στον οποίο γενναίοι ιππότες, δράκοι και άλλα φανταστικά πλάσματα μπλέκουν σε μια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό.

Η σειρά Novelmore ξεχωρίζει για την εκπληκτική λεπτομέρεια τόσο στη μορφή των ηρώων, όσο και στα κτίρια και στα όπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επικές μάχες που θα γράψουν ιστορία. Ένα από τα set που σίγουρα θα λατρέψουν οι μικροί φίλοι των PLAYMOBIL (και το οποίο είναι ολοκαίνουργιο καθώς κυκλοφόρησε πρόσφατα), δεν είναι άλλο από το Δρακο-Επίθεση στο Novelmore. Ο μοχθηρός εκπαιδευτής δράκων Tyragon μαζί με τον κατεργάρη Kahboom κάνουν δύσκολη τη ζωή των υπερασπιστών του βασιλείου του Novelmore και ο μάγος Armathor εκτοξεύοντας νερό-οβίδες από το κανόνι νερού προσπαθεί να τους αναχαιτίσει! Και εάν σας αρέσουν οι περιπέτειες του μάγου Armathor μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στην εμπορική άμαξα του, την οποία σύρει μια μαγική ομάδα αλόγων.

Girl Power με… μπόλικη νεραϊδόσκονη!

Φυσικά και για τα κορίτσια υπάρχει μια ιδιαίτερα πλούσια γκάμα σε επιλογές στην PLAYMOBIL. Όλα τα κορίτσια είναι βέβαιο ότι θα λατρέψουν τις περιπέτειες στο μαγεμένο δάσος της Ayuma. Όλες οι νεράιδες αναζητούν συμβουλές από το Δέντρο της σοφίας, αλλά αυτό συνηθίζει να τους απαντάει με αινίγματα που καλούνται να λύσουν για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις επικίνδυνες Bat Fairies.

Η απάντηση βγαίνει από το στόμα του δέντρου σε μορφή ζαριού 12 όψεων. Σε κάθε πλευρά του ζαριού υπάρχει ένα διαφορετικό σύμβολο-απάντηση. Μοναδικός κάτοικος του Δέντρου της σοφίας είναι ένα μικρό δρακάκι, ενώ τα κλαδιά του δέντρου φωσφορίζουν στο σκοτάδι. Φυσικά, σε όλες τις νεραΐδες αρέσει η άνοιξη, για αυτό και διοργανώνουν τις πιο cool και ξεχωριστές τελετές στο set: Ανοιξιάτική Τελετή!

Βόλτα στην εξοχή για όλους!

Τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια, δεν γίνεται να μην λατρεύουν τη βόλτα στη φύση και στην εξοχή! Για αυτό και η κατασκήνωση με τροχόσπιτο και πόνυ των PLAYMOBIL αποτελεί αν μη τι άλλο μια ιδανική παιχνιδό-πρόταση για το φετινό Πάσχα! Εξοπλισμένο με μίνι κουζίνα και διπλό κρεβάτι, το σούπερ αυτό λεπτομερές τροχόσπιτο έρχεται με μια σειρά από απίθανα αξεσουάρ, τα οποία μπορούν να κάνουν τα παιδιά να ταξιδέψουν με τη φαντασία τους σε καταπράσινα ηλιόλουστα λιβάδια, σε μέρη που η ματιά χάνεται στον ορίζοντα.

Για παιδιά κάτω των 5 ετών!

 Όλα τα PLAYMOBIL είναι κατάλληλα σχεδιασμένα και ειδικά μελετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν σε κάθε παιδί τη δυνατότητα να πλάθει τους δικούς του κόσμους, με όχημα τη φαντασία. Εάν λοιπόν σκέφτεστε να κάνετε ένα ξεχωριστό πασχαλινό δώρο σε μικρά παιδιά ηλικίας 3 εώς 5 έτων, επιλέγοντας μέσα από την τεράστια γκάμα των PLAYMOBIL μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στους ήρωες του Duck on Call. H νέα σειρά παιχνιδιών είναι απολύτως κατάλληλη, έτσι ώστε να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τις πνευματικές δεξιότητες και το ταλέντο τους, αλλά κυρίως να μάθουν την έννοια των κανόνων και της στήριξης στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Εμείς σας προτείνουμε το Κέντρο Επιχειρήσεων, το οποίο έρχεται σε πρακτική συσκευασία – βαλιτσάκι για να το έχετε για πάντα μαζί σας κάθε ώρα και στιγμή. Η ομάδα Duck on Call είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε έκτακτη ανάγκη και περιστατικό που συμβαίνει στην πόλη Playmoville, συλλαμβάνοντας τους επικίνδυνους ληστές.

Και επειδή στην Playmoville υπηρεσία δεν κάνουν μόνο οι αστυνομικοί, αλλά και το πυροσβεστικό σώμα, μπορείτε να προτιμήσετε το φανταστικό όχημα της πυροσβεστικής με κανόνι νερού, το οποίο μάλιστα διαθέτει φώτα και παράγει ήχο, αλλά και αμορτισέρ για… ρεαλιστική κίνηση. Το σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει τον Freddy, τον Ducklas και το όχημα Πυροσβεστικής με κανόνι νερού και αμορτισέρ για καλύτερη οδήγηση.

Και εάν σας ενδιαφέρει να κάνετε ένα πασχαλινό δώρο σε παιδιά ηλικίας 1.5 έως 3 ετών, η σειρά PLAYMOBIL 1.2.3, αποτελεί το καλύτερο «εισητήριο» για τα μικρά παιδιά να γνωρίσουν τον μαγευτικό παιχνιδοκόσμο των PLAYMOBIL. Η συγκεκριμένη σειρά έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει maximum ασφάλεια στα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Μπορείτε να επιλέξετε το επιπλωμένο σπίτι της σειράς 1.2.3, το οποίο θα βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν τα αντικείμενα που πλαισιώνουν τους εσωτερικούς χώρους ενός σπιτιού, μαθαίνοντας παράλληλα τη χρησιμότητα και τη λειτουργία κάθε δωματίου ξεχωριστά. Επιπλέον, μια εξαιρετική επιλογή είναι και ο αχυρώνας-βαλιτσάκι 1.2.3, το οποίο έρχεται σε πρακτική συσκευασία – βαλιτσάκι, έτσι ώστε να το κουβαλάτε μαζί σας παντού! Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο το περιεχόμενο του σετ μπορεί να αποθηκευτεί μέσα στο βαλιτσάκι το οποίο κλειδώνεται με τον ειδικό μοχλό και μεταφέρεται με ασφάλεια

Και για πιο… μεγάλα παιδιά!

Όλοι γνωρίζουν ότι οι fans των PLAYMOBIL δεν έχουν ηλικία, καθώς η αξία τους είναι διαχρονική, ενώ μάλιστα διαθέτουν και συλλεκτικό χαρακτήρα. Εάν ανήκετε στους «μεγάλους» που όμως δεν λένε να μεγαλώσουν (γιατί ενδεχομένως να έχουν κάπου αντιληφθεί ότι είναι… παγίδα), τότε ένα εμβληματικό αμάξι PLAYMOBIL αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Μια Mercedes-Benz για τους λάτρεις των premium αμαξιών ή μια ιστορική all-time classic Porsche Carrera 911, για τους φίλους των sports cars, αλλά και ένα λιλιπούτειο Mini Cooper αποτελούν δωρό-προτάσεις που είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουν… θραύση!