Η Avon, η εταιρεία που πάνω από 25 χρόνια μάχεται στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, καλεί όλους να συμμετέχουν στο κίνημα «Watch for Change» και να βάλουν την αυτοεξέταση στην καθημερινότητά τους, ως μια από τις πιο έγκυρες τακτικές πρόληψης. Με αφορμή την 25η Οκτωβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Avon κρατά την Υπόσχεσή της να είναι κοντά στις γυναίκες, δημιουργώντας μία σειρά ενημερωτικών εικαστικών, σχετικά με τους μύθους και τις αλήθειες για τον Καρκίνο του Μαστού. Παράλληλα, μοιράζεται ένα δυναμικό βίντεο, με μονολόγους γυναικών και ανδρών που διηγούνται πόσο δυνατοί αισθάνονται, καθώς έχουν ξεπεράσει το φόβο και έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο ετήσιος έλεγχος και η αυτοεξέταση είναι η μόνη προστασία της υγείας του στήθους τους.  Στόχος: να προσεγγίσουμε όσες περισσότερες γυναίκες και άντρες, ώστε να αγαπήσουν περισσότερο τον εαυτό τους και να προστατεύουν το σώμα τους, χωρίς φόβο. 

Βάλε στην καθημερινότητά σου την αυτοεξέταση, ένα όπλο για να προστατευτείς από τον καρκίνο του μαστού. Φρόντισε τον εαυτό σου, είναι δώρο ζωής!

Στο βίντεο συμμετέχουν Μέλη & Εργαζόμενοι της Avon, Celebrities, αλλά και γυναίκες που κέρδισαν τη μάχη με τον Καρκίνο του Μαστού και θέλουν να περάσουν το μήνυμα της πρόληψης μέσα από τη δική τους εμπειρία!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Έχοντας αναλάβει ρόλο ακτιβιστή, η Avon κινητοποιεί το δίκτυο των Μελών, των Εργαζομένων και των Πελατών της για να φέρει θετική επίδραση στη συμπεριφορά και στη σκέψη μας. Μέσα από τις πρωτοβουλίες της προβάλει θέματα που ενδιαφέρουν την κοινωνία με σκοπό να προκαλέσει θετική αλλαγή και να ενθαρρύνει την υιοθέτηση θετικής στάσης απέναντι στα πράγματα.

Κάποιες μπορεί να μας γνωρίζεις, κάποιες μπορεί και όχι.

Ο Καρκίνος του Μαστού δεν κάνει διακρίσεις…

Η μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού είναι ένας αγώνας που μας αφορά όλους!

Είμαστε εδώ με έναν κοινό σκοπό.

Και μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο!

Η Avon, πιστός σύμμαχος της γυναικείας ομορφιάς, γνωρίζοντας πως η έγκαιρη διάγνωση μπορεί πραγματικά να σώσει ζωές, τάσσεται παγκοσμίως υπέρ της μάχης ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, αναλαμβάνοντας κάθε χρόνο σημαντικές δράσεις, με στόχο κάθε γυναίκα να γνωρίζει ότι η υγεία του στήθους της είναι στο χέρι της!

#BreastCancerAwarenessMonth #SpeakCup #WatchForChange #WatchMeNow