Φρενίτιδα έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες στο TikTok το νέο trend που θέλει τους χρήστες να δοκιμάζουν καρπούζι με… μουστάρδα. Δεν είναι να απορεί κανείς, όταν στην Ελλάδα τρώμε με μεγάλη απόλαυση καρπούζι με φέτα. Ωστόσο, ναι, ο συνδυασμός με την μουστάρδα είναι πολύ περίεργος.

Όλα ξεκίνησαν από τον χρήστη Young Yuh @yayayayummy, που το προτείνει σε βίντεό του – που μετράει μέσα σε λίγες μέρες πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές – καλώντας τον κόσμο να τον εμπιστευτεί. Γρήγορα, πολλοί άλλοι χρήστες άρχισαν να ποστάρουν τα δικά τους βίντεο όπου δοκιμάζουν τον ιδιαίτερο αυτόν συνδυασμό. Μερικοί ανέφεραν ότι όντως ταιριάζει πολύ, άλλοι το θεώρησαν μέτριο ενώ σε άλλους ήρθε αναγούλα.

@yayayayummy🍉 + 💛 SOOO GOOD!! ##watermelon ##mustard ##hotfoodtake♬ original sound – yayayayummy

@mo.creates##duet with @yayayayummy I’m sure it is sweetheart but…♬ original sound – yayayayummy

@cafemaddy@yayayayummy my honest review 🍉+mustard ##hotfoodtake ##mustard

♬ original sound – yayayayummy

Γρήγορα, κάποιοι πρόσεξαν ότι ο @yayayayummy έχει στο προφίλ του αποκλειστικά βίντεο με περίεργους συνδυασμούς φαγητών. Μπανάνα μα μαγιονέζα, πίκλες με φυστικοβούτυρο, μπισκότα oreo με χυμό καρότο αντί για γάλα κ.ά. Και όλα τους συνοδεύονται με την φράση: «Εμπιστευτείτε με», όπως με το καρπούζι και την μουστάρδα. Είναι, άραγε, πιθανόν να… μας «τρόλλαρε» εξαρχής;

Δείτε ακόμη: Βρέθηκε η σωσίας της Rihanna στο TikTok – Η αντίδραση της ίδιας της τραγουδίστριας