Το Casa Stradivarius είναι ένα project pop-up βασισμένο στο σύμπαν του brand μέσα από διάφορα δωμάτια, στα οποία μπορείς να νιώσεις τη μόδα με τις πέντε αισθήσεις. Αυτός ο εφήμερος χώρος που βρίσκεται στο Palacio de Santa Bárbara, στη Μαδρίτη, θα είναι ανοιχτός για το κοινό από Πέμπτη 4 έως Κυριακή 7 Μαΐου από τις 10:00 το έως τις 22:00, μέχρι να γεμίσει.

Κάθε γωνία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εμπειρία αισθήσεων στην οποία μπορείς να αγγίξεις, να νιώσεις και να ζήσεις τη μόδα. Όποιος το επισκεφτεί θα μπορεί να μπει χωρίς κράτηση και θα συναντήσει χώρους ιδανικούς για το «instagram», ένα πέρασμα από τις τάσεις και τα βήματα του brand, διαδραστικά δωμάτια και ακόμα τη δυνατότητα συνεργασίας στη δημιουργία ενός αρώματος.

Επίσης, το Casa Stradivarius θα έχει καθημερινό πρόγραμμα με δραστηριότητες για τις οποίες πρέπει να γίνει κράτηση θέσης. Στις 26 Απριλίου θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα των κρατήσεων του See Tickets τα εισιτήρια για τις δραστηριότητες.

Το brand επιλέγει για το πρόγραμμά του διάφορες ενότητες όπως η μουσική, με συναυλίες καλλιτεχνών όπως ο Álvaro de Luna και η Judeline, ο αθλητισμός με μαθήματα που πραγματοποιεί το γυμναστήριο Casa Barré και η ομορφιά με μαθήματα μακιγιάζ σε συνεργασία με το brand Benefit. Η Stradivarius επιλέγει επίσης ομιλίες για τη δημιουργία περιεχομένων με τους Mery Turiel, La Pija y la Quinqui και María Escarmiento και ενσωματώνει την τεχνητή νοημοσύνη με τη συνεργασία του Boldtron. Επίσης, για να ολοκληρώσει την εμπειρία, η Stradivarius συνεργάζεται με τον σεφ Dani García και το εστιατόριο του BiBo και θα διαθέτει ένα food truck για όλες τις ημέρες κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού και του δείπνου.

 

Μπορείτε να δείτε το πρρόγραμμα  here και να ακολουθήσετε την εκδήλωση στα social media.