Η KRAFT Paints εμπνέεται από τον τρόπο έκφρασης των ανθρώπων μέσα από τις καθημερινές χρωματικές τους επιλογές και μέσα από το νέο color trend magazine της εταιρίας δίνει τη δική της ερμηνεία στην ψυχολογία των χρωμάτων. Μέσα από τη νέα χρωματική παλέτα, Color Moods, με 24 μοναδικές αποχρώσεις, που φέρουν ονόματα που σχετίζονται με συναισθήματα, μας συστήνει τη νέα της καμπάνια «Μίλα μου με χρώμα!». Σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα Χρώματος, η KRAFT Paints μας καλεί να χρησιμοποιήσουμε το χρώμα σαν μέσο επικοινωνίας, για να μιλήσουμε για όσα νιώθουμε και δεν εκφράζονται με λέξεις ή πράξεις.

Τα χρώματα ανέκαθεν είχαν συμβολισμούς και μέχρι σήμερα αποτελούν έναν ξεχωριστό τρόπο, για να εκφράσουμε και να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματά μας χωρίς να πούμε λέξη. Πολλές φορές συνδέονται με καταστάσεις της ζωής και ανάλογα με το συναίσθημα της στιγμής αλλάζουν, τροποποιούνται και πραγματώνουν όσα νιώθουμε. Για αυτό το λόγο και η KRAFT Paints δημιουργεί μία παλέτα με χρώματα και συναισθήματα, ώστε να «ντύσουμε» τον προσωπικό μας χώρο εκφράζοντας παράλληλα τον εσωτερικό μας εαυτό. Μέσα από αποχρώσεις που η κάθε μια λαμβάνει την διάσταση και ερμηνεία που εκφράζει τον καθένα προσωπικά, δίνει την ευκαιρία της δημιουργίας κάθε προσωπικής έκφρασης, μιλώντας μέσα από το χρώμα.

Για την KRAFT Paints το χρώμα σχετίζεται τόσο με την αισθητική ενός χώρου, τόσο και με την υγιεινή ατμόσφαιρα του σπιτιού. Οι αποχρώσεις συνδέονται άμεσα και αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα μας. Μέσα από τη νέα καμπάνια της KRAFT Paints «Μίλα μου με χρώμα» δίνουμε στην καθημερινότητα και τη ζωή μας το χρώμα που μας αντιπροσωπεύει και μεταφράζουμε τα συναισθήματά μας μέσα από μια πλούσια χρωματική παλέτα.

Η νέα καμπάνια της KRAFT Paints “Μίλα μου με χρώμα” απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, που έχουν ανάγκη να εκφραστούν και αγκαλιάζει όλες τις CSR επικοινωνιακές ενέργειες της εταιρίας.

Δείτε την νέα καμπάνια εδώ: KRAFT Paints Μίλα μου με Χρώμα