Οι συναυλίες συνεχώς ακυρώνονται – ανακοινώθηκε και η ακύρωση του Ejekt Festival στο οποίο περιμέναμε τους Red Hot Chili Peppers. Ο Travis Scott και η εταιρία του είχαν την φοβερή ιδέα να κάνουν μία διαδικτυακή συναυλία για τους φαν του. Μάλιστα, η συναυλία έλαβε χώρα στο διαδικτυακό περιβάλλον του δημοφιλούς παιχνιδιού Fortnite, όπου μαγευτικά γραφικά συνόδεψαν την ερμηνεία του ράπερ.

Ο κόσμος μας συνεχώς εξελίσσεται και μεταβάλλεται. Η πανδημία του κορωνοϊού προκάλεσε την ανάγκη ακόμη περισσότερων αλλαγών ώστε να προσαρμοστούμε στην νέα πραγματικότητα.

Μάλιστα, η συναυλία έκανε ρεκόρ θέασης με τους περισσότερους «παρευρισκόμενους» όλων των εποχών! 12,3 θεατές «χτύπησε» η απόκοσμη εικονική συναυλία του Travis Scott που θύμιζε από μόνη της video game.

Η συναυλία έγινε «εντός» του πολύ δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού Fortnite και, σύμφωνα με Tweet από τους διαχειριστές της συγκεκριμένης πλατφόρμας, η «Astronomical», όπως ονομάστηκε η συναυλία, συγκέντρωσε πάνω από 12,3 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες.

Το σόου είχε ως πρωτογενές υλικό δημιουργίες από την Cactus Jack Records, αμερικανική δισκογραφική εταιρεία που έχει ιδρύσει ο ράπερ, και δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου σε περιβάλλον Fortnite.

Οι virtual πόρτες τις ξεχωριστής αυτής συναυλίας άνοιξαν περίπου 30 λεπτά πριν από το κύριο event. Οι servers βέβαια εκείνη τη στιγμή βρέθηκαν να… αγκομαχούν από τον προσέλευση του κόσμου. Τη συναυλία άνοιξε ένα ιπτάμενο ηχείο(!), το οποίο έπεσε πάνω στο stage και μετά εμφανίστηκε η τεράστια περσόνα (με τη μορφή… γίγαντα) του συντρόφου της Kylie Jenner, Travis Scott.

Για να διασφαλίσουν οι υπεύθυνοι από το παιχνίδι ότι θα μπορούσε να το παρακολουθήσει ο μέγιστος δυνατός αριθμός παικτών είχαν ορίσει πολλαπλές ημερομηνίες και ώρες, λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά ώρας σε όλον τον πλανήτη.

Κάθε φορά που τραγουδούσε ο καλλιτέχνης άλλαζε το background και ο φωτισμός και σίγουρα οι gamers που είχαν την ευκαιρία και το παρακολούθησαν, έμειναν εκστασιασμένοι από το πραγματικά φαντασμαγορικό αποτέλεσμα!

Δείτε παρακάτω 9 λεπτά από την συναυλία του Travis Scott με τα μαγευτικά γραφικά