Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είναι ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια γυναίκα που να μην είναι ερωτευμένη με τα τραγούδια του, και όχι μόνο! Εντάξει, είναι και ένας κούκλος.

Μας ταξιδεύει λοιπόν σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο με μία μεγάλη μουσική παραγωγή, εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, το «Eleftheros Tour» με την υποστήριξη του Johnnie Walker.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος της καρδιάς μας, γεμίζει το φετινό καλοκαίρι με nο1 επιτυχίες, εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά σκηνικά, μεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις. Φυσικά, και ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε live!

Κάθε του τραγούδι κατακτά τις καρδιές μας και την κορυφή στα digital charts, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube… Κάθε του live εμφάνιση μας κάνει μία παρέα, με στιγμές γεμάτες μουσική και συναίσθημα…

Το Johnnie Walker με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, μας προσκαλούν να απολαύσουμε μαζί, το «ELEFTHEROS TOUR» και εμείς πώς να πούμε όχι;!

Το warm-up θα κάνουν οι Kings, ενώ σε κάποιες από τις συναυλίες θα βρίσκονται μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό τρεις εξίσου σπουδαίοι καλλιτέχνες και φίλοι του: η Ελένη Φουρέιρα, ο Light και ο Rack, με τους οποίους έχει συμπράξει και δισκογραφικά με μεγάλη επιτυχία. Όπως καταλαβαίνεις, θα γίνει χαμός!

Εσύ, σε ποια πόλη ή νησί θα βρεθείς παρέα με τον Κωνσταντίνο;

https://www.viva.gr/tickets/music/argiros-eleftheros-tour/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published.